Head & Shoulders spreči perut i okrepi se

Trajanje

-

Nagrade

  • 20x Krups Dolce Gusto kafe aparat

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada bela tehnika piće kafa

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi neki od Head & Shoulders proizvoda u bilo kom Delhaize objektu (Maxi, Mega Maxi, Tempi ili Shop&Go) na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa
  3. U Instagram komentaru ispod objave konkursa na što kreativniji način i u stihu opiši svoju jutarnju rutinu

Jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće svakog ponedeljka (za komentare pristigle u toku prethodne sedmice) 4 najinteresantnija komentara u stihu koji odgovaraju temi konkursa.

Imena 20 najuspešnija učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @headandshouldersrs.

Najuspešniji učesnici utvrđivaće se:

  • 22.05 za komentare od 15.05. do 21.05.2023.
  • 29.05 za komentare od 22.05 do 28.05.2023.
  • 05.06. za komentare od 29.05 do 04.06.2023.
  • 12.06. za komentare od 05.06 do 11.06.2023.
  • 19.06. za komentare od 12.06. do 18.06.2023.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CsRKjuToE8c
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x