Head & Shoulders zimski sportovi

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Head & Shoulders igru Head & Shoulders spreči perut i okrepi se?

-

Nagrade

  • 3x Intersport vaučer u dinarskoj protivvrednosti od 250 EUR
  • 3x Tablet Samsung Galaxy Tab A7 Wi-Fi
  • 5x FitPass kartica (3 meseca za 16 dolazaka - Classic S)

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada tehnika tablet vaučer sportska oprema

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi neki od Head & Shoulders proizvoda u bilo kom Delhaize objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za nagradu)
  3. U Instagram komentaru ispod najave konkursa na što kreativniji i zabavniji način opiši i podeli koji je tvoj omiljeni zimski sport i zbog čega

Jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara.

Postavljanje komentara kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (komentari koji su postavljeni pre ili kasnije neće biti uzeti u obzir).

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Žiri koji će biti imenovan od strane organizatora izabraće najinteresantnije komentare koji odgovaraju temi konkursa.

Imena 11 najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem Instagram storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @headandshouldersrs.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CneZR3PsJ0p
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x