Heineken - otvori, navijaj, osvoji!

Heineken

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 24x Experience set
  • Sony Smart TV 4K HDR 65",
  • Sony soundbar,
  • Heineken frižider,
  • Heineken pivo
 • 840x Sportska torba
 • ??x Gledanje utakmice na Arena Sport sajtu za sve koji pošalju kod

Ukupan broj nagrada: 864

Tipovi nagrada televizor ostalo zvučnik tehnika bela tehnika piće pivo

Opis

Sva punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije) mogu da učestvuju u nagradnom konkursu, izuzev lica zaposlenih kod Organizatora, marketinških agencija, koje je Organizator angažovao u promociji nagradnog konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

Da stekneš pravo da učestvuješ na nagradnom konkursu potrebno je:

 1. Da kupiš pivo robne marke Heineken u pakovanju 0,5l limenka ili 0,4l povratna boca sa dizajnom srebrnog UEFA Champions League pehara sa navedenom godinom sezone 2021-2022.
 2. Pronađi osmoznakovni alfanumerički kod ispod zatvarača (u daljem tekstu „Kod“) i sačuvaj zatvarač do kraja nagradne igre.
 3. Otvori sajt od nagradne igre i registruj se.
 4. Nakon registracije ćeš dobiti e-mail poruku koju je neophodno potvrditi klikom na link iz e-mail poruke.
 5. Unesi gore pomenuti kod i odigraj kviz kako bi mogao da osvojiš poene za rangiranje na Rang listi.

Svako ko unese kod će dobiti korisnički kod za Mikrosajt i link koji vodi ka Mikrosajtu gde može da gleda Arena Sport kanale. Korisnički kod se nalazi na Web stranici na kojoj se unosi Kod, ali se takođe šalju i na e-mail adresu, koju je Učesnik naveo prilikom registracije.

Učesnik može, za vreme trajanja Konkursa, da unese neogradničen broj ispravnih Kodova i tako steći uslov za učestvovanje u Kvizu.

Svaki Kod može da bude iskorišćen samo jednom. Ukoliko Učesnik pokuša da ponovo iskoristiti već uneti Kod, na ekranu će izaći poruka da je kod neispravan i da kontaktira kontakt centar ili pokuša ponovo.

Nasumično unošenje kodova predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja.

Kviz

Učesnik odgovara na 3 pitanja iz oblasti UEFA Champions League, a za svako pitanje na raspolaganju ima 10 sekundi i 3 ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor (u daljem tekstu „Kviz“). Svaki izabrani tačan odgovor vredi jedan poen. U slučaju da Učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio.

Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski prikazati sledeće pitanje, ukoliko ih ima preostalih. U slučaju da Učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi na treće pitanje, Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski završiti partija Kviza.

Ako korisnik klikom obeleži odgovor, a do isteka desete sekunde ne klikne na "Potvrdi odgovor", obeleženi odgovor se prihvata kao potvrđen.

Po završetku kviza, učesniku se prikazuje ostvareni rezultat, kojim se na Rang listi rangira za Dnevnu i Nedeljnu nagradu.

Izbor i odlučivanje o dobitnicima nagrada

Tokom Konkursa dobitnici Dnevne i Nedeljne nagrade se određuju na osnovu bodova koje Učesnik skupi učestvujući u Kvizu. Instant nagradu dobija svako ko pošalje važeći Kod.

U slučaju da dva ili više Učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima Učesnik koji je proveo sveukupno manje vremena odgovarajući na pitanja u partijama Kviza, u vremenskom okviru na koji se Rang lista odnosi.

Poluskrivene e-mail adrese Učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljene putem Web stranice www.heineken.rs/osvoji na stranici Lista dobitnika u roku od 24 časa od trenutka preseka kao i na drugi način za koji Organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Jedna osoba može osvojiti samo jednu Nedeljnu nagradu i samo dve Dnevne nagrade, bez obzira na to sa koliko različitih korisničkih profila je lice učestvovalo na konkursu. Jedan Učesnik može osvojiti neograničen broj Instant nagrada, odnosno, svaki put kada učestvuje ostvaruje pravo na Instant nagradu.

Preuzimanje nagrada

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike Dnevne ili Nedeljne nagrade, biće kontaktirani u roku od 3 radna dana od objave rezultata na Rang listi putem e-maila koje su Učesnici dostavili prilikom registracije (u daljem tekstu: Obaveštenje), a u cilju dodele nagrade.

Kontaktirani Učesnici imaju rok od 3 (tri) dana da odgovorom na Obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da dostave svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, poštanski broj, mesto, JMBG i broj telefona. Ukoliko Učesnik ne odgovori na Obaveštenje u roku od 3 (tri) dana Organizator će još jednom pokušati da kontaktira Učesnike putem broja telefona, koji su Učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju prikupljanja podataka za dodelu nagrade. Ukoliko u navedenom roku Učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori na Obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema Organizatoru po osnovu ovog Konkursa, a nagrada će biti dodeljena prvom sledećem Učesniku na Rang listi.

Isporuka Dnevne ili Nedeljne nagrade će biti izvršena najkasnije 45 dana nakon što Učesnik potvrdi svoju nagradu putem odgovora na Obaveštenje i dostavi tražne podatke za potrebe isporuke putem kurirske službe. Prilikom preuzimanja osvojene nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom Obaveštavanja. Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni dobitnik nije državljanin Republike Srbije, nema prebivalište na teritoriji Republike Srbije ili nije punoletan, nagrada će se dodeliti prvom sledećem Učesniku na Rang listi.

Sajt igre

www.heineken.com/rs/sr/osvoji
Gost
1 Komentar
Igor
Igor
 pre godinu
3 pitanja, svako po jedan poen. Prvi na rang listi ima 6237 poena što ispadne da je lik uneo minimum 2079 kodova za nedelju dana odnosno prosečno 297 kodova dnevno.

To gazda neke kafane ili šta? :D
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x