Heineken Silver probaj i osvoji!

Heineken

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 5x Heineken iskustvo putovanje u Amsterdam + obilazak Heineken muzeja:
  • traje 3 dana (četvrtak – subota),
  • avionske karte i prevoz aerodrom – hotel – aerodrom,
  • smeštaj u hotelu na dve noći sa doručkom,
  • organizovana dva ručka i dve večere (plaćeni obroci, 3 pića po obroku i porcija hleba)
  • city tour,
  • poseta Heineken muzeju i izlet Mala Holandska tura – obilazak Zaanse Schans i Volendam kao i slobodno vreme za samostalan obilazak grada
 • 100x Heineken Silver prekrivač
 • 250x Heineken Silver futrola za laptop
 • 100x Heineken Silver boca za vodu
 • 300x Heineken Silver naočare za sunce

Ukupan broj nagrada: 755

Tipovi nagrada ostalo tehnika putovanje laptop

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. U Maxi, Shop&Go, Tempo, Mega Maxi prodajnim objektima kupi 3 piva robne marke Heineken od kojih najmanje 1 pivo mora biti robne marke Heineken Silver i to u pakovanjima 0,5l limenka (Heineken Original i Heineken Silver), 0,4l povratna boca Heineken Original, 0,25l nepovratna boca (Heineken Original, Heineken 0.0 i Heineken Silver), 0,33l limenka (Heineken Original, Heineken 0.0 i Heineken Silver), Heineken Original multipak 4x0.5l, Heineken Original 5l KEG
 2. Sačuvaj fiskalni račun od kupovine do kraja nagradne igre
 3. Otvori veb stranicu od nagradne igre
 4. Ukoliko već nisi registrovan, registruj se tako što ćeš popuniti svoje lične podatke i potvrditi svoju email adresu
 5. Na stranici "Probaj i osvoji" unesi PFR broj računa, pošalji sliku računa i odigraj kviz da osvojiš poene za rangiranje na rang listi

Učesnik može da unese neograničen broj ispravnih kodova. Svakim uspešno unetim kodom na gore opisan način učesnik dobija mogućnost da odgovara na pitanje iz kviza.

Kviz

Učesnik može na svom profilu pronaći broj osvojenih bodova (ukupan broj bodova osvojen u svim partijama kviza), poziciju na rang listi kao i koliko bodova ima prvi sledeći bolje plasirani učesnik na rang listi.

Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju tri ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor. Svaki tačan odgovor vredi jedan poen. U slučaju da učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio.

Izbor dobitnika

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje učesnik skupi učestvujući u Kvizu. U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Spisak učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljen putem veb stranice na stranici lista dobitnika u roku od 24 časa od trenutka završetka konkursa kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Sve nagrade se dodeljuju nakon 42 (četrdeset i dva) dana, koliko traje konkurs.

 • Učesnici rangirani od 1. zaključno sa 5. mestom osvajaju Heineken iskustvo – produženi vikend u Amsterdamu
 • Učesnici rangirani od 6. zaključno sa 105. mestom osvajaju Heineken Silver prekrivač
 • Učesnici rangirani od 106. zaključno sa 355. mestom osvajaju Heineken Silver futrola za laptop
 • Učesnici rangirani od 356. zaključno sa 455. mestom osvajaju Heineken Silver bocu za vodu
 • Učesnici rangirani od 456. zaključno sa 755. mestom osvajaju Heineken Silver naočare za sunce

Preuzimanje nagrada

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike nagrada, biće kontaktirani u roku od 15 radnih dana od objave rezultata na rang listi putem e-maila/SMS-a. Kontaktirani učesnici imaju rok od 3 (tri) dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona.

Ukoliko u navedenom roku učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa, a nagrada će ostati nedodeljena.

Glavne nagrade

O datumu korišćenja Glavne nagrade organizator će obavestiti učesnika prilikom Obaveštenja o osvojenoj nagradi.

Ostale nagrade

Nakon što učesnik, koji bude proglašen za dobitnika nagrade, dostavi sve neophodne podatke za dostavu nagrade, organizator će obavestiti dobitnika o datumu predaje odnosno korišćenja osvojene nagrade. Isporuka navedenih nagrada će biti izvršena najkasnije 30 dana nakon obaveštenja na kućne adrese dobitnika kurirskom službom.

Sajt igre

www.probajiosvoji.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x