Heineken zvuk sa kojim počinje sve

Heineken

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Heineken igru Heineken Silver probaj i osvoji!?

-

Nagrade

 • Mesečne nagrade
  • 3x Putovanje za dve osobe na Amsterdam Dance Festival u Amesterdamu, u periodu od 19.10.2022. godine do 23.10.2022. godine u koje je uključena povratna avionska karta Beograd-amsterdam, smeštaj za 4 (četiri) noćenja u Amsterdamu, ulaznice za Amsterdam Dance Festival tokom dana boravka u Amsterdamu i ulaznice za Heineken Experience muzej u Amsterdamu
 • Nedeljne nagrade
  • 30x Bluetooth zvučnik Sony SRSXP500B
 • Dnevne nagrade
  • 700x Heineken majica koju je dizajnirao Dechkotzar
   (dostupna su dva dizajna, a o izboru ćeš se dogovoriti ukoliko osvojiš nagradu)

Ukupan broj nagrada: 733

Tipovi nagrada zvučnik tehnika putovanje garderoba ulaznice

Opis

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (izuzev Kosova i Metohije) i važećim pasošem Republike Srbije.
Pravo učešća nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili na bilo koji način učestvuju u organizovanju i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. Kupi najmanje 1 (jedno) Heineken pivo i to u pakovanju 0,5l limenka ili 0,4l povratna boca sa limitiranim muzičkim dizajnom na kom piše Music Edition
 2. Pronađi sedmoznakovni alfanumerički kod ispod otvarača
 3. Čuvaj otvarače sa kodovima do trenutka primopredaje nagrada jer iste moraš da predaš organizatoru na njegov zahtev bez obzira na to za koju se nagradu takmičiš
 4. Otvori veb stranicu od nagradne igre www.heineken.com/rs/sr/music
 5. Registruj se na veb stranici tako što ćeš popuniti: broj mobilnog telefona, e-mail adresu i šifru
 6. Nakon registracije ćeš dobiti email poruku sa linkom za verifikaciju e-mail adrese, potrebno je da klikneš na verifikacioni link da aktiviraš svoj profil
 7. U svom profilu unesi kod koji si pronašao ispod otvarača i odigraj kviz kako bi mogao da osvojiš poene za rangiranje na rang listi

Učesnik može za vreme trajanja konkursa da unese neogradničen broj ispravnih kodova. Svaki kod može da bude iskorišćen samo jednom.

Učesnik na svom profilu može da vidi broj osvojenih bodova, pozicije na rang listi za dnevnu, nedeljnu i mesečnu nagradu.

Nasumično unošenje kodova predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja.

Kviz

Učesnik pogađa 3 (tri) naziva pesme, a za svaki naziv pesme ima na raspolaganju po 2 minuta nakon čega se automatski prelazi na novi naziv pesme ukoliko ima preostalih, a za taj naziv pesme će ostvariti 0 (nula) poena. U slučaju da učesnik ne pogodi 3. (treći) naziv pesme u roku od 2 minuta, učesniku će se po isteku drugog minuta automatski završiti partija kviza.

Maksimalan broj poena koji učesnik može da osvoji u jednom kvizu je 30 poena. Svaki naziv pesme u kvizu nosi maksimalno 10 poena. Učesnik pogađa naziv pesme unošenjem jednog po jednog karaktera za koje misli da se nalazi u nazivu pesme. Ukoliko se karakter nalazi u nazivu pesme, karakter će se prikazati na svim mestima i u svim rečima u kojima postoji taj karakter. Svaki netačan karakter oduzima učesniku 1 poen.

Ne postoji ograničenje koliko netačnih karaktera učesnik može da unese, ali nakon desetog netačnog karaktera učesnik ostvaruje 0 (nula) poena. Nije moguće da se osvoji manje od 0 (nula) poena.

Učesniku je u gornjem desnom uglu ekrana prikazan redni broj naziva pesme koji pogađa, od ukupno 3 (tri) naziva pesama, sat koji meri vreme koje je proteklo od početka kviza kao i broj bodova koje može da ostvari od ukupnih 10 (deset) po zadatom nazivu pesme. Ukoliko učesnik želi da pređe na sledeći naziv pesme to može da uradi klikom na dugme „sledeće“ i time ostvari 0 (nula) poena za taj naziv pesme koji preskače.

Po završetku učesniku se prikazuje ostvareni rezultat, kojim se rangira za dnevnu, nedeljnu i mesečnu nagradu.

Izbor i odlučivanje o dobitnicima nagrada

Dobitnici dnevne, nedeljne i mesečne nagrade se određuju na osnovu zbira bodova iz tri najuspešnije partije kviza. Dnevni rezultat predstavlja tri najuspešnije partije u toku jednog dana, nedeljni rezultat predstavlja tri najuspešnije dnevne partije u periodu od sedam dana, mesečna rang lista predstavlja zbirni rezultat svih nedeljnih rezultata u okviru mesečnog ciklusa.
U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je proveo sveukupno manje vremena pogađajući nazive pesama u kvizu.

Poluskrivene e-mail adrese učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljene putem veb stranice www.heineken.com/rs/sr/music na stranici lista dobitnika u roku od 24 časa od trenutka preseka kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu mesečnu nagradu, samo jednu nedeljnu nagradu i samo dve dnevne nagrade, bez obzira na to sa koliko različitih korisničkih profila je lice učestvovalo na konkursu.

Heineken nagrade

Dnevne nagrade

Svakog dana tokom 70 dana koliko traje konkurs, odlučuje se o dobitnicima i to po 10 (deset) nagrada svakog dana. Presek svakog dana se pravi u 00:00:00 časova.

Nedeljne nagrade

Svake nedelje tokom 10 (deset) nedelja koliko traje konkurs, odlučuje se o dobitnicima i to po 3 (tri) nagrade svake nedelje. Presek svake nedelje se pravi svake nedelje u 23:59:59 časova, i to na sledeći način:

 • Prva nedelja - Od 11.07.2022. do 17.07.2022. godine
 • Druga nedelja - Od 18.07.2022. do 24.07.2022. godine
 • Treća nedelja - Od 25.07.2022. do 31.07.2022. godine
 • Četvrta nedelja - Od 01.08.2022. do 07.08.2022. godine
 • Peta nedelja -Od 08.08.2022. do 14.08.2022. godine
 • Šesta nedelja - Od 15.08.2022. do 21.08.2022. godine
 • Sedma nedelja - Od 22.08.2022. do 28.08.2022. godine
 • Osma nedelja - Od 29.08.2022. do 04.09.2022. godine
 • Deveta nedelja - Od 05.09.2022. do 11.09.2022. godine
 • Deseta nedelja - Od 12.09.2022. do 18.09.2022. godine

Mesečne nagrade

Presek svakog meseca se pravi u ponoć kada se pravi i rang lista i i to na sledeči način:

 • Prvi mesec od 11.7.2022. do 7.8.2022. godine u 23:59:59 časova
 • Drugi mesec od 8.8.2022. do 28.8.2022. godine u 23:59:59 časova
 • Treći mesec od 29.8.2022. do 18.9.2022. godine u 23:59:59 časova

Preuzimanje nagrada

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike dnevne, nedeljne ili mesečne nagrade biće kontaktirani u roku od 3 radna dana od objave rezultata na rang listi putem e-maila koje su dostavili prilikom registracije. Kontaktirani učesnici imaju rok od 3 (tri) radna dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da dostave svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, poštanski broj, mesto, JMBG i broj telefona, a dobitnici MESEČNE nagrade i broj važećeg pasoša.

Ukoliko učesnik ne odgovori na obaveštenje u roku od 3 (tri) dana organizator će još jednom pokušati da kontaktira učesnike putem broja telefona. Ukoliko učesnik ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa, a nagrada će biti dodeljena prvom sledećem učesniku na Rang listi.

Isporuka dnevnih i nedeljnih nagrada će biti izvršena najkasnije 45 dana nakon što učesnik potvrdi svoju nagradu i dostavi tražene podatke za potrebe isporuke putem kurirske službe. Prilikom preuzimanja osvojene nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom obaveštavanja.

Svi dobitnici mesečne nagrade, kao i osobe koje vode sa sobom, su dužni da poseduju i nose sa sobom važeće lične isprave u skladu sa pozitivno-pravnim propisima Republike Srbije i odgovarajuće zemlje destinacije, kao i da se pridržavaju svih pravila ponašanja, odnosno bezbednosnih i drugih pravila propisanih od strane organizatora odnosno vlasnika smeštaja tokom boravka u Amsterdamu.

Sajt igre

www.heineken.com/rs/sr/music
Gost
1 Komentar
My name is Giovanni Giorgio
My name is Giovanni Giorgio
 pre 10 meseci
Au brt ovo pogadjanje reci na engleskom ubija
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x