Herbal Essences

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Putni kofer (2/1 set)
  • 4x Zara vaučer u vrednosti od 50 EUR

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada garderoba vaučer

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Facebook naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod Organizatora/Korisnika, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na Konkursu.

Mehanizam

Konkurs će biti organizovan i sproveden online, na Facebook stranici Herbal Esencess Srbija  i namenjen je korisnicima ove mreže koji poseduju lične aktivne Facebook profile.

Radi učešća Učesnik treba da u toku trajanja konkursa:

  1. Kupi bilo koji Herbal Essences proizvod u nekoj od Lilly drogerija i sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome.
  2. Poseti Herbal Essences Srbija facebook stranicu i u komentaru ispod posta o konkursu duhovito opiše svoj nezaboravni doživljaj sa putovanja.

Jedan komentar (opis događaja) može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog Učesnika, a svaki Učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara.

Radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti brisani.

Posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanje kupovine Herbal Essences proizvoda u Lilly drogerijama u toku trajanja konkursa je neophodno.

Biranje dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Imena pet najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti putem komentara ispod posta u kom se konkurs realizovao kao i putem storija sa tagovanim imenima najuspešnijih Učesnika na Facebook stranici Herbal Essences Srbija.

Nakon objave komentara i storija sa imenima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct messages) facebook profila Herbal Essences Srbija radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.
Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.facebook.com/HerbalEssencesSrbija
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x