Herbal essences and Lilly jesenji ritual

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Bosch sokovnik
  • 2x Beko Air Purifier

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Na konkursu mogu učestvovati fizička lica - stariji od 18 godina, vlasnici stvarnih, validnih, javnih, ličnih, aktivnih i otvorenih Facebook profila koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije koji u celosti ispune sve uslove za učešće koji su navedeni u pravilima.
Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Herbal Essences proizvod u bilo kojoj Lilly drogeriji na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj do kraja konkursa fiskalni račun o tome
  3. Izradi i na Herbal Essences Srbija Facebook Srbija u komentaru ispod objave o konkursu postavi fotografiju svog omiljenog jesenjeg rituala uz što kreativniji opis jesenjeg rituala

Fotografija kao i komentar moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija montaža ili bilo koje modifikovanje istih.

Facebook profili ne smeju biti lažni, zatvoreni, bez profilne slike, bez sadržaja ili sa nerealnim sadržajem, bez prijatelja te na bilo koji drugi način ukazivati da su sačinjeni samo za potrebe učešća na konkursu.

Izbor dobitnika

Dve najkreativnije fotografije sa komentarom biće izabrane od strane žirija nakon pregleda svih fotografija sa komentarom, te utvrđivanja postojanja originalnog jedinstvenog fiskalnog računa o kupovini Herbal Essences proizvoda u Lilly drogerijama u toku trajanja konkursa.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Nazivi profila najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story-ja na Facebook stranici Herbal Essences Srbija u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Preuzimanje nagrade

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) Facebook stranice Herbal Essences Srbija u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.facebook.com/HerbalEssencesSrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x