Hyundai zver uz Sony PlayStation 5

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Sony PlayStation 5

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika igračka konzola

Opis

Igra je otvorena samo za državljane Republike Srbije koji imaju najmanje 18+ godina u trenutku započinjanja igre.
Zaposleni u Tilen Habič s.p (dalje u tekstu „Kompanija“) njihovim odgovarajućim filijalama, podružnicama, reklamnim i promotivnim agencijama, dobavljači i članovi njihovih užih porodica nemaju pravo da učestvuju u Igri.

Mehanizam

  1. Prijavi se za nagradnu igru tako što ćeš popuniti online formular koji se nalazi na sajtu od nagradne igre hyundai-zver.com
  2. Popuni tražene podatke i prihvati uslove nagradne igre.
  3. Posle drugog koraka će ti biti poslata e-pošta sa zadatkom koji treba da obaviš (proveri svoju e-poštu). Svakog dana ćeš dobijati e-poštu sa zadatkom koji moraš da uradiš. Pažnja: potrebno je da se snimiš prateći uputstva!

Primer zadatka:

  • Snimi sebe ispred 10 različitih Hyundai automobila koje možeš videti na ulici (i10, i20, i30, Tucson, Santa Fe..)
  • Postavi svoj video na Instagram ili TikTok i pri tome koristi oznaku #HyundaiSrbija
  • Prikupi što više pregleda/lajkova/deljenja.

Možeš da učestvuješ samo jednom. Ne smeš učestvovati više puta nego što je navedeno korišćenjem više e-mail adresa, identiteta ili uređaja u pokušaju da zaobiđeš pravila. Ako koristiš nedozvoljene metode ili na drugi način pokušaš da zaobiđeš pravila, tvoja prijava može biti uklonjena iz kvalifikacije prema sopstvenom nahođenju Kompanije.

Izbor pobednika i obaveštenje

Pobenik će biti objavljen 24. februara u 12 časova.

Pobednik Igre će biti izabran:

  • prema ukupnom broju lajkova, deljenja, komentara, pregleda generisanih pod video snimkom koji učesnik postavi na svoj Instagram i/ili TikTok nalog ili
  • prema odluci Kompanije i odbora Sponzora.

Pobednik će biti obavešten putem e-pošte na e-mail adresu sa kojom je učestvovao u igrama u roku od pet (5) radnih dana nakon izbora pobednika.

Kompanija neće snositi nikakvu odgovornost za nemogućnost pobednika da primi obaveštenja zbog neželjene pošte, neželjene e-pošte ili drugih bezbednosnih podešavanja ili zbog toga što je pobednik dao netačne ili na drugi način nefunkcionalne kontakt informacije. Ako izabrani pobednik ne preuzme nagradu u roku od 15 radnih dana od trenutka slanja obaveštenja o dodeli ili ne vrati na vreme popunjenu i izvršenu izjavu ili objavu po potrebi, nagrada može biti oduzeta i alternativni pobednik izabran.

Prijem nagrade ponuđene u ovoj Igri od strane dobitnika uslovljen je usaglašenošću sa svim saveznim i državnim zakonima i propisima.
Prihvatanje nagrade daje dozvolu Kompaniji da koristi ime, lik i prijavu pobednika u svrhe reklamiranja i trgovine bez dalje nadoknade.

Zamena gotovine ili druge nagrade nije dozvoljena osim po nahođenju Sponzora. Nagrada je neprenosiva.

Sajt igre

hyundai-zver.com
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x