Imlek #nepreskacem

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Dva Imlek Protein peškira i dva paketa proizvoda Imlek Protein šejk

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada piće hrana

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev lica sa prebivalištem na teritoriji AP Kosova i Metohije.
Pravo učešća nemaju lica zaposlena kod organizatora, ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju konkursa, kao i članovi uže porodice ovih lica.

Mehanizam

Da bi lice učestvovalo na nagradnom konkursu potrebno je da podnese svoju prijavu putem Instagram naloga tako što će u periodu trajanja konkursa:

  1. zapratiti Instagram stranicu organizatora – imlek.protein;
  2. podeliti ("share") priču ("story"), prethodno objavljenu i istaknutu ("highlights") na stranici imlek.protein, u formi priče ("story") na svom profilu, na kojoj će označiti ("tag") osobu sa kojom ne preskače trening i na kreativan način dati odgovor zašto (#nepreskačem trening sa @_________ jer ___________).
  3. na objavljenoj priči označiti ili imenovati imlek.protein zvaničnu Instagram stranicu organizatora.

Učesnik može objaviti odgovor/delo čiji je nosilac/autor, i za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke odnosno kojim se ne ugrožavaju i/ili ne krše prava trećih lica i/ili uslovi koršćenja usluga informacionog društva i Instagram platforme kao i važeći propise Republike Srbije.

Učešćem na nagradnom konkursu učesnici daju pristanak na objavu svog odgovora/dela, za potrebe sprovođenja i realizaciju ovog konkursa kao i na njegovo korišćenje u medijima u oglasne svrhe, bez obaveze plaćanja naknade, vremenski i teritorijalno neograničeno i bez ograničenja u broju objava/emitovanja.

Izbor dobitnika

Žiri će izvršiti rangiranje i sačiniti listu učesnika (rang lista), prema iskazanoj kreativnosti učesnika.

Prva 3 učesnika sa rang liste, čiji odgovori budu ocenjeni kao najkreativniji, stiču pravo na po jednu nagradu (učesnik osvaja nagradu za sebe i označenu osobu sa kojom ili zbog koje ne preskače trening).

Nagrade ne mogu biti zamenjene za drugu nagradu ili novčanu protivvrednost.

Nagrade nije moguće preneti na treću osobu.

Nagrade se dodeljuju u viđenom stanju.

Dodela nagrada

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija i dodeljivanju nagrada putem Instagram stranice imlek.protein, u komentaru ispod objave nagradnog konkursa i putem objave priče ("story"), nakon završetka konkursa, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Označavanjem ("tag") ili imenovanjem ("mention") korisničkih imena dobitnika, u komentaru na objavu nagradnog konkursa i objavi priče ("story"), smatraće se da su učesnici obavešteni o rezultatima konkursa i odluci žirija.

Učesnici, koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave svoje podatke direktnom porukom ("direct message"-"DM") na nalog imlek.protein, radi isporuke nagrada, i to sledeće podatke:

  • ime i prezime
  • kontakt telefon
  • adresa i mesto stanovanja

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve, potpune i tačne podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz Pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji bude odabran od strane žirija.

Sajt igre

www.imlek.rs/vesti/sve-vesti/novi-nepreskacem-nagradni-konkurs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x