Imlek #nepreskacem 2022

Imlek

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Imlek igru Moja Kravica nagradna igrica-svakog dana petica!?

-

Nagrade

  • 6x Mesečna članarina u Kočović teretanama
  • 6x Peškir i paket proizvoda Imlek Protein šejk

Ukupan broj nagrada: 12

Tipovi nagrada piće hrana

Opis

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učešća na nagradnom konkursu nemaju zaposlena lica kod organizatora, ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju nagradnog konkursa odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi).

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranicu organizatora @imlek.protein
  2. Podeli prethodno objavljenu i istaknutu (highlights) na stranici imlek.protein priču (story) u formi priče na svom Instagram profilu
  3. U okviru pomenute podele označi (tag) imlek.protein i jednu osobu
  4. Na kreativan način prikaži odgovor zašto ne preskačeš trening i to u formi: #nepreskačem razlog

NAPOMENE:

Instagram profil učesnika mora da bude otvoren.

Učesnik može objaviti odgovor/delo čiji je nosilac/autor, i za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke odnosno kojim se ne ugrožavaju i/ili ne krše prava trećih lica i/ili uslovi koršćenja usluga informacionog društva i Instagram platforme kao i važeći propisi Republike Srbije.

Učešćem na nagradnom konkursu učesnici daju pristanak na objavu svog odgovora/dela, za potrebe sprovođenja i realizaciju ovog nagradnog konkursa kao i na njegovo korišćenje u medijima u oglasne svrhe, bez obaveze plaćanja naknade, vremenski i teritorijalno neograničeno i bez ograničenja u broju objava/emitovanja.

Izbor dobitnika

Tokom trajanja nagradnog konkursa o dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. Žiri će izvršiti rangiranje i sačiniti listu ukupno 12 učesnika (rang lista), prema iskazanoj kreativnosti.

Obaveštenje dobitnika

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija i dodeljivanju nagrada putem Instagram stranice organizatora @imlek.protein u komentaru ispod objave nagradnog konkursa i putem objave priče (story), nakon završetka nagradnog konkursa, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Učesnici koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoje podatke direktnom porukom (direct message - DM) na nalog @imlek.protein, radi isporuke nagrada, i to sledeće podatke:

  • ime i prezime – svi dobitnici
  • kontakt telefon – svi dobitnici
  • adresa i mesto stanovanja – dobitnici poklon paketa
  • datum rođenja – dobitnici jednomesečne članarine Kočović teretane

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji bude odabran od strane žirija pod uslovima i na način propisan pravilima.

Preuzimanje nagrada

Nagrade, tačnije poklon paketi, će biti isporučeni putem pošte ili kurirske službe o trošku organizatora.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, poklon paketi će biti uručeni u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa dobitnikom.

Nagrada u vidu jednomesečne članarine Kočović teretane će se iskoristiti direktno u teretani, odazivom dobitnika u jednoj od teretana.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjZ5ckSsYOn
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x