Imlek #nepreskacem

Imlek

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Dva para čarapa + Imlek Protein poklon paket

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada ostalo hrana

Opis

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Pravo učešća nemaju lica zaposlena kod organizatora ili bilo kog drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju nagradnog konkursa odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi).

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram stranicu organizatora @imlek.protein
  2. Otvori Instagram nagradnu objavu i označi da ti se sviđa (like)
  3. U komentaru ispod nagradne objave označi (taguj) jednu osobu sa kojom treniraš u paru i na kreativan način napiši odgovor/komentar na pitanje šta vas motiviše da istrajete u treningu

NAPOMENE:

Instagram profil učesnika mora da bude javan.

Učesnik može objaviti odgovor/delo čiji je nosilac/autor, i za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke odnosno kojim se ne ugrožavaju i/ili ne krše prava trećih lica i/ili uslovi koršćenja usluga informacionog društva i Instagram platforme kao i važeći propisi Republike Srbije.

Učešćem na nagradnom konkursu učesnici daju pristanak na objavu svog odgovora/dela, za potrebe sprovođenja i realizaciju ovog nagradnog konkursa kao i na njegovo korišćenje u medijima u oglasne svrhe, bez obaveze plaćanja naknade, vremenski i teritorijalno neograničeno i bez ograničenja u broju objava/emitovanja.

Izbor dobitnika

Tokom trajanja nagradnog konkursa o dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. Žiri će odlučiti o dodeljivanju ukupno 5 (pet) nagrada.

Obaveštenje dobitnika

Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija i dodeljivanju nagrada putem Instagram stranice organizatora @imlek.protein u komentaru ispod objave nagradnog konkursa i putem objave priče (story), nakon završetka nagradnog konkursa, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Učesnici koji su označeni/imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 (pet) dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoje podatke direktnom porukom (direct message - DM) na nalog @imlek.protein, radi isporuke nagrada, i to sledeće podatke:

  • ime i prezime
  • kontakt telefon
  • adresa i mesto stanovanja

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku i/ili ne dostavi sve podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji bude odabran od strane žirija.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti isporučene putem pošte ili kurirske službe o trošku organizatora.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji AP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa dobitnicima.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CttE68IsVA8
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x