Infostud VRH poslodavac

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Produženi vikend na Zlatiboru za 2 osobe u Hotelu Mona (smeštaj je na bazi polupansiona, bez ogranizovanog prevoza do i sa odredišta. Tržišna vrednost nagrade je oko 55.000 RSD)
  • 1x Pametni sat Amazfit GTS 2e (tržišne vrednosti oko 19.000 RSD)
  • 1x Panasonic bežične slušalice (tržišne vrednosti oko 10.000 RSD)
  • 10x Paket iznenađenja sajta Poslovi Infostud (tržišne vrednosti oko 1.500 RSD)

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada zvučnik tehnika putovanje pametni sat

Opis

Pravo učešća u Konkursu imaju svi državljani Republike Srbije, starosti preko 18 godina.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Mehanizam

  1. Popuni sva pitanja u nagradnoj anketi
  2. Upiši se na nagradni konkurs na kraju upitnika i obavezno popuni svoje kontakt podatke (ime, prezime, grad, email ili broj telefona)

U slučaju da organizator ne prikupi planirani broj upisa do napisanog roka, zadržava pravo da produži istraživanje i trajanje nagradnog konkursa najdalje do 2 nedelje od prvobitno naznačenog datuma trajanja istraživanja.

Učešćem u nagradnom konkursu, dobitnici nagrada su saglasni da se njihovo ime, prezime i mesto stanovanja mogu od strane Organizatora objaviti u svrhu javne objave Dobitnika, a u cilju transparentnosti nagrađivanja. Ovi podaci neće biti korišteni u druge svrhe.

Izvlačenje dobitnika

Srećni dobitnici, njih 13, biće nasumično izvučeni do 08.04.2022. godine putem softvera za randomizaciju, odnosno nasumičnim odabirom učesnika nagradnog konkursa.

Nagrađeni ispitanici biće javno objavljeni na sajtu poslovi.infostud.com i startuj.com najkasnije do 15.04.2022.godine, i lično o tome obavešteni, mejlom ili telefonski. Produženje trajanja istraživanja može odgoditi odabir nagrađenih dobitnika, a najdalje 2 nedelje od prvobitno naznačenih datuma odabira.

U slučaju da Organizator u periodu od 2 radna dana od trenutka izbora dobitnika ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom nagrade putem kontakt telefona i kontakt mejl adrese, kao i ukoliko dobitnik ne dostavi tražene ili ostavi pogrešne podatke, nagrada će biti dodeljena drugom Učesniku koji će biti naknadno izvučen.

Sajt igre

poslovi.infostud.com/vrh-poslodavac-istrazivanje
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x