Insta Grand Freeze leto je da samo uživaš

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Polaroid aparat „FujiFilm Fotoaparat Instax mini 11“
  • 4x Ranac „FJALLRAVEN KANKEN“
  • 8x Mini štampač za slike “Mi Foto“
  • 8x Bežični zvučnik "JBL Go 3”
  • 80x „Insta Grand Freeze Freeze“ paket

Ukupan broj nagrada: 104

Tipovi nagrada zvučnik tehnika piće kafa fotoaparat

Opis

Pravo učešća u Insta Grand Freeze igri imaju svi državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod organizatora „Atlantic Grand“ d.o.o. Beograd, povezanih pravnih lica ili bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju digitalne igre, kao i članova uže porodice ovih lica.

Mehanizam

Kako bi postao učesnik, svaki posetilac internet stranice www.grandkafa.rs/play_freeze, u okviru igre potrebno je da prihvati pravila Insta Grand Freeze video igre i izvrši registraciju nakon koje će se formirati profil učesnika. Nakon uspešne registracije i aktiviranja profila, posetilac internet stranice može da igra video igru i time stiče mogućnost za osvajanje poklona.

Klikom na dugme IGRAJ učesnik se preusmerava u igrački prostor u kom se nalazi igra memorije. Igra memorije se sastoji od 12 kartica koje učesnik treba da otvori kako bi pronašao 6 parova istih pojmova. Klikom na karticu ona se okreće i otkriva pojam. Učesnik može otvoriti najviše dve kartice koje mogu predstavljati potencijalni par. Ukoliko pojmovi na karticama nisu isti, one se zatvaraju, a učesnik nastavlja da otvara pojmove sa preostalih kartica. Kada učesnik otvori dve kartice sa istim pojmom, one ostaju otvorene, a učesnik nastavlja da igra dok ne spoji sve pojmove.

Dodeljivanje bodova i rangiranje učesnika se vrši softverski u odnosu na broj poteza, tj. ukupan broj otvaranja kartica i proteklog vremena potrebnog za pronalaženje svih 6 parova.

Svaki učesnik ima pravo da se registruje samo jednom, a video igru može igrati neograničen broj puta.

Objava dobitnika

Insta Grand Freeze video igra se sprovodi u trajanju od 4 nedelje. Datumi objavljivanja rang listi:

  • 05.07.2021. do 14h
  • 12.07.2021. do 14h
  • 19.07.2021 do 14h
  • 26.07.2021. do 14h

Objava dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.grandkafa.rs u delu dobitnici. Objavljivaće se ime, prezime i osvojeni poklon.

Preuzimanje poklona

Učesnici čiji profili nakon svake objave rang liste dobitnika budu proglašeni kao dobitni biće kontaktirani putem email adrese koju su ostavili prilikom prijave. Organizator će ih kontaktirati u roku od 7 dana putem email adrese koju su naveli prilikom registracije, kako bi usledio dogovor oko isporučivanja nagrade. Pokloni će biti poslati učesnicima poštom ili putem kurirske službe, o trošku Organizatora, i na adresu koju je učesnik dostavio za isporuku poklona, ukoliko ne bude drugačije dogovoreno između Organizatora i dobitnika, u roku od 30 dana od dana kontaktiranja dobitnika nagrade.

Pri preuzimanju poklona, dobitnik je dužan da pokaže validnu ličnu ispravu kojom potvrđuje da je Učesnik stvarna osoba sa prebivalištem u Srbiji, i čije se ime i prezime podudara sa imenom i prezimenom dobitnika poklona u video igri. Dobitnik poklona dužan je da potpiše Izjavu o preuzimanju poklona koja sadrži ime, prezime i punu adresu stanovanja.

Sajt igre

www.grandkafa.rs/play_freeze
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x