iSTYLE Srbija i MacBook Air M1

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x MacBook Air M1 256GB

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika laptop

Opis

U ovoj promociji može učestvovati bilo koje fizičko lice, starosti najmanje 18 godina na dan početka promocije (30. marta 2022.), sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Zaposleni Organizatora, ostalih pravnih lica uključenih u razvoj promocije, kao i rodbina do 2. stepena gorepomenutih, nemaju pravo da učestvuju u promociji.

Mehanizam

  1. Otvori iStyle Family stranicu
  2. Prijavi se na iSTYLE newsletter u toku trajanja nagradne igre

Izbor dobitnika

Izvlačenje putem sajta www.random.org i proglašenje pobednika će se odigrati 21. aprila 2022. godine.

Biće odabrana 3 učesnika, po principu:

  • Prvo izvlačenje - pobednik
  • Naknadna izvlačenja - 2 (dve) rezervacije ukoliko prvi izvučeni dobitnik odbije ili ne može da primi nagradu iz bilo kog razloga

Dobitnik će biti kontaktiran i obavešten putem e-pošte, u roku od dva radna dana od objave na stranici www.istyle.rs, Facebook i Instagram stranici Organizatora, kako bi bio pozvan da preuzme svoju nagradu. Dobitnik mora da odgovori u roku od 5 dana od obaveštenja putem e-pošte.

Preuzimanje nagrade

Nagradu će preuzeti u jednom od maloprodajnih objekata Organizatora, koju će izabrati pobednik.

U vreme dobijanja nagrade, pobednici se moraju identifikovati kako bi Organizator mogao potvrditi njihov identitet i uručiti nagradu. Pobednici nemaju mogućnost ni pravo promene karakteristike nagrada. Nagrade se ne mogu zameniti drugim proizvodima i/ili uslugama, niti se mogu zameniti za novac. Ako iz bilo kog razloga, nezavisno od Organizatora, Pobednik ne preuzme nagradu u roku od dve nedelje (14 dana), smatra se da se neopozivo odrekao iste, te se naknadno ne može pozvati na bilo kakvo pravo u vezi sa tim.

Sajt igre

istyle.rs/istyle-family
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x