Jacobs World of Warships

Jacobs

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Laptop Apple Macbook Air - Pobeđuje igrač koji u periodu trajanja takmičenja sakupi najviši "base xp" za svaki meč koji odigra.
 • 1x Konzola PlayStation 5 - Pobeđuje igrač koji u periodu trajanja takmičenja sakupi najviši "damage score".
 • 1x Konzola Xbox S - Pobeđuje igrač koji u periodu takmičenja sakupi najvišu količinu torpedo udara prema neprijateljima.
 • 1x Wide gaming monitor - Pobeđuje igrač koji u periodu takmičenja sakupi najviše pobeda ("wins") za svaki meč koji odigra.
 • 1x Gaming stolica - Pobeđuje igrač koji sakupi u periodu takmičenja najviše "citadel hits".
 • 10x Jacobs paket kafe 1kg - Pobeđuju igrači koji periodu takmičenja sakupe najviši broj uništenih brodova ("kills").

Ukupan broj nagrada: 15

Tipovi nagrada tehnika piće kafa nameštaj igračka konzola laptop

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom takmičenju imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji. U takmičenju ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog takmičenja, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Mehanizam

Kupite bilo koje 3 kesice Jacobs kafe 3u1 i/ili Jacobs 2u1 u nekom od MAXI, SHOP&GO, TEMPO, IDEA, RODA, MERKATOR, UNIVEREXPORT PRODAJNIH OBJEKATA.
Proizvodi koji učestvuju u akciji su:

 • Jacobs 3u1 original,
 • 2u1 original,
 • 3u1 Milka,
 • 3u1 Intense,
 • 3u1 Ice coffee.

Sačuvajte fiskalni račun i posetite sajt: www.wowsjacobs.rs

Da biste se prijavili za učešće u nagradnom takmičenju u video igri World of Warships preko sajta, potrebno je da unesete svoje kontakt podatke i priložite fiskalni račun u formi fotografije.

Jedan fiskalni račun se može iskoristiti samo jedanput. Za svako učešće u takmičenju se mora priložiti novi račun kupovine. Nakon toga, dobijate mogućnost učešća u Jacobs WoWs takmičenju.

Svi učesnici u takmičenju treba da, nakon što se prijave za učešće ostvare što bolji rezultat u igri World of Warships čime se kandiduju za osvajanje nagrada. Različita ostvarenja u igrici osvajaju različite nagrade (navedeno gore u sekciji nagrade).

Biranje dobitnika

Nakon završetka nagradnog takmičenja, biće objavljena lista najbolje rangiranih učesnika prema navedenim kriterijumima u igri World of Warships. Odabrani stručni žiri će kontrolisati verodostojnost podataka koji se automatski generišu preko platforme igre World of Warships.

Podaci koji budu uneti moraju biti verodostojni. U slučaju da žiri uoči bilo koju zloupotrebu od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici, bez upozorenja, biće diskvalifikovani iz nagradnog konkursa.

Spisak dobitnika se objavljuje na sajtu najkasnije 48 sata nakon kraja takmičenja.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na takmičenje).

Osvojenu nagradu može preuzeti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.wowsjacobs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti ustupljena drugom licu.

Sajt igre

wowsjacobs.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x