Jacobs x Univerexport

Jacobs

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Apple iPhone 13
  • 5x Lazy bag
  • 20x Jakobs paket kafe

Ukupan broj nagrada: 26

Tipovi nagrada tehnika piće kafa mobilni telefon

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.
U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Mehanizam

Kako učestvovati:

  1. Kupite bilo koju Jacobs kafu u Univerexport radnjama u minimalnoj vrednosti od 499 RSD.
  2. Sačuvajte i fotografišite fiskalni račun.
  3. Pripremite kreativnu fotografiju ili video klip na temu "Jacobs me inspiriše na..."
  4. Prijavite se za učešće na veb mestu nagradne igre i priložite gore pomenutu fotografiju ili video.

Proizvodi koji učestvuju u akciji su Instant i Tradicionalna kafa: Jacobs tradicionalna kafa, Cronat Gold, Crema Gold, Monarch, 3u1 original, 2u1 original, 3u1 Milka, 3u1 Intense, 3u1 Latte, Cappuccino Milka, Cappuccino Original, Cappuccino Vanila, Cappuccino Baileys.

Jedan učesnik može učestvovati samo jednom u konkursu. Uvek se prva prijava uzima u obzir.

Izbor dobitnika

Najkreativniji radovi će osvojiti nagrade.

Stručni žiri će na dan završetka konkursa izabrati najkreativnije radove na zadatu temu konkursa i objaviti rang listu učesnika koji su osvojili nagrade. Prvih 26 (dvadesetšestoro) rangiranih učesnika će biti nagrađeni.

Proglašenje pobednika je na sajtu www.jacobskonkurs.rs , maksimum 48 sati od zatvaranja nagradnog konkursa dana 19.12.2021 u 23h.

Dodela nagrada

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs). Ukoliko učesnik ne bude imao fiskalni račun kod sebe i podaci sa prijave ne budu odgovarali onima na identifikacionom dokumentu, organizator učesniku neće uručiti osvojenu nagradu. Ukoliko se uoče neregularnosti, Organizator ima pravo da učesniku ne dodeli nagradu i istu prenese na sledeće rangiranog na listi.

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobkonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti preneta na drugo lice ili ustupljena drugom licu.

Podaci koje dobitnik pošalje koristiće se isključivo radi identifikacije dobitnika i neće dalje biti procesuirani ili stavljani u bazu podataka. Nagrađeni učesnik mora imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

Sajt igre

jacobskonkurs.rs
Gost
2 Komentara
Marija Mandic
Marija Mandic
 pre godinu
Postovani,kada ce nagrade biti podeljene. Dobitnik sam Jacobs paketa.Srdacan pozdrav, Marija Mandic
Dragan
Dragan
 pre 6 meseci
Poštovani, da li je je još uvek akcija u Univereksportu Jacobs 400 g + džezva po ceni od 600,00 RSD.
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x