Jaffa deli Metalac tiganjče

Jaffa

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 3500x Metalac tiganj 16cm

Ukupan broj nagrada: 3.500

Tipovi nagrada posuđe

Opis

Pravo učešća u programu imaju sva punoletna lica koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Pravo učešća nemaju lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način radno angažovana kod organizatora, lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji programa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje programa, te njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Proizvodi

Učestvuju proizvodi iz asortimana Jaffa napolitanki i to:

 • Jaffa Napolitanke Creme 187g
 • Jaffa Napolitanke lešnik 187g
 • Jaffa Napolitanke cappuccino 187g
 • Jaffa Napolitanke mleko i lešnik 187g
 • Jaffa Napolitanke šlag i čokolada 187g
 • Jaffa Napolitanke čoko i narandža 187g
 • Jaffa štanglice Nugat sa kakao prelivom 360g
 • Jaffa štanglice Mlečni krem sa kakao prelivom 360g
 • Jaffa napolitanke Švarcvald 160g
 • Jaffa napolitanke White creme 168g
 • Jaffa napolitanke Creme i kokos 187g
 • Jaffa Napolitanke Tiramisu 145g
 • Jaffa napolitanke Tanane noisette 125g
 • Jaffa napolitanke Tanane salted caramel 125g
 • Jaffa napolitanke Gold creme 215g
 • Jaffa napolitanke Lemon stix 160g

Mehanizam

 1. Kupi bilo koji navedeni proizvod iz asortimana Jaffa napolitanke u bilo kom Delhaize (Tempo, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go) maloprodajnom objektu
 2. Sačuvaj fiskalni račun na kome je evidentirana kupovina Jaffa napolitanki, kao i nefiskalni isečak sa kodom (kontrolni broj sa 14 cifara)
 3. Otvori veb sajt od nagradne igre i napravi sopstveni nalog unošenjem ličnih podataka: ime i prezime i broj mobilnog telefona. Nakon toga ćeš dobiti SMS poruku na uneti broj mobilnog telefona sa kodom koji je potrebno uneti u označeno polje na veb stranici u cilju izbegavanja unošenja pogrešnih ili tuđih brojeva telefona
 4. Unesi jedinstveni kod sa nefiskalnog isečka, broj kupljenih pojedinačnih pakovanja Jaffa napolitanki i novčanu vrednost za kupljene Jaffa napolitanke sa fiskalnog računa

Pravo na učestvovanje imaju samo učesnici koji ostvare kupovinu isključivo u maloprodajnim objektima i čija ukupna kupovina iskazana na fiskalnom računu ne prelazi iznos od 50.000 RSD sa PDV-om. Kupovinom Jaffa napolitanki u veleprodajnim objektima trgovinskog lanca Delhaize ne može se steći pravo učestvovanja. Kupovinom putem online prodavnice ne može se steći uslov za učešće u ovom programu.

Poeni i izbor dobitnika

Broj kupljenih Jaffa napolitanki biće evidentiran i sabiraće se na nalogu Učesnika, tako što će biti iskazan u bodovima, i to 1 (jedan) kupljeni proizvod Jaffa napolitanki evidentira se kao 1 (jedan) bod.

Kada Učesnik sakupi 10 (deset) bodova dobiće SMS poruku na telefonski broj sa obaveštenjem da može preuzeti nagradu za 1 RSD, kao i kod na osnovu koga će preuzeti nagradu. U SMS poruci će biti i link na kome je moguće videti spisak objekata u kojima je moguće preuzeti nagradu.

Jedan učesnik može ostvariti pravo na maksimalno dve nagrade.

Preuzimanje nagrada

Kod za preuzimanje nagrade biće deo SMS poruke i neophodno ga je pokazati na kasi u prodajnom objektu gde se nagrada preuzima. Dobitnik sa jednim kodom može preuzeti samo jednu nagradu.

Preuzimanje nagrada se može izvršiti najkasnije do 20.11.2022. godine, odnosno najkasnije 5 dana nakon isteka trajanja programa.

Spisak objekata u kome dobitnik može preuzeti nagradu se nalazi na osvojitiganjce.rs/gdepreuzetinagradu.

Vrednost nagrade je 1 RSD.

Učesnici koji su u bilo kom momentu dostavili/uneli netačne ili nepotpune podatke gube pravo na nagradu.

Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da ne može da ostvari komunikaciju sa dobitnikom iz razloga koji se ne mogu pripisati u odgovornost organizatora, kao ni u slučaju da dobitnik iz bilo kog razloga ne preuzme nagradu do definisanog roka 20.11.2022. godine u 23:59h.

Sajt igre

osvojitiganjce.rs
Gost
3 Komentara
milos
milos
 pre 11 meseci
Da li se vaze vise komada na jednom racunu kupim 5 jafe i dobijem 5 poena ili ?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Računa se više na jednom računu. Na veb sajtu se unosi broj kupljenih napolitanki i toliko poena se dobije.
Igor
Igor
 pre 11 meseci
Tiganj je prečnika 16cm - dakle izuzetno mali. Najmanji tiganj koji sam ja lično video u životu
3
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x