Jelen sigurno dobijaš

Jelen pivo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Električna kosačica
  • 5x Bazen Intex
  • 30x Baštenski namestaj - Sto i 2 Stolice
  • 10x Sistem za navodnjavanje bašte
  • 30x Ležaljka za baštu
  • 30x Radničko odelo
  • 21.000x Jelen pivo limenka 0,33l

Ukupan broj nagrada: 21.110

Tipovi nagrada ostalo tehnika piće garderoba pivo

Opis

Sva punoletna lica (fizička lica) državljani Republike Srbije, koja na teritoriji Republike Srbije žele da učestvuju u nagradnoj igri imaju pravo učešća, izuzev lica zaposlenih kod Priređivača, zaposlenih u trgovinskom lancu Univerexport d.o.o., zaposlenih u marketinškim i drugim agencijama angažovanim od strane Priređivača u vezi sa Nagradnom igrom, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

  1. Kupi najmanje 6 limenki Jelen pivo 0,5l u Univerxport marketu (na jednom računu)
  2. Na osnovu gore obavljene kupovine ostvaruješ pravo na kupovinu Jelen nagradne kartice od 1 RSD koju treba uzeti na istom fiskalnom računu. Na svakih 6 limenki ostvaruješ pravo na jednu karticu.
  3. Sačuvaj fiskalni račun

Nagradne kartice su postavljene nasumično u svim prodajnim objektima trgovinskog lanca Univerexport u kutijama postavljenim pored kase. Nagradne kartice nalaze se u zaštićenom, zatvorenom pakovanju, a na samoj kartici istaknuta je nagrada koju je potrošač dobio. Izvlačenjem kartice iz kutije i otvaranjem pakovanja u kome se kartica nalazi, potrošač saznaje koju nagradu je osvojio. Svaka kartica je dobitna - na svakoj nagradnoj kartici nalazi se neka od nagrada.

Dodela nagrada

Ukoliko je potrošač osvojio nagradu Jelen pivo limenka 0,33l, istu može preuzeti na licu mesta, u samom prodajnom objektu, zamenom nagradne kartice za nagradu. Preuzimanje nagrada Jelen pivo limenka 0,33l biće moguće ostvariti isključivo za vreme trajanja Nagradne igre u radno vreme objekata trgovinskog lanca Univerexport koji učestuju u Nagradnoj igri.

U slučaju da je potrošač osvojio neku od drugih nagrada, dužan je da sačuva nagradnu karticu i fiskalni račun kao dokaz o kupovini 6 limenki Jelen Pivo 0,5L, zatim da pozove besplatni korisnički servis na broj ispisan na kartici i ostavi svoje ime i prezime, adresu i mesto prebivališta, broj telefona kao i kod sa nagradne kartice.
Nakon unošenja podataka, od strane Priređivača će se izvršiti validacija koda, a Priređivač će odmah potrošaču saopštiti putem telefona da li je osvojio nagradu i da će mu ona biti poslata najkasnije u roku od 15 dana od dana validacije koda.

Priređivač će nagradu uručiti dobitniku o svom trošku. Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš), prikazati fiskalni račun (fiskalni dodatak) kao dokaz kupovine proizvoda, kao i nagradnu karticu i dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Samo nagradne kartice koje su proizvedene od strane Priređivača ili u njegovo ime, koje nisu menjane, falsifikovane ili oštećene, smatraće se važećim.

Sajt igre

jelennagradjuje.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x