Jelen te vodi na Lovefest

Jelen pivo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 9x Dve ulaznice za Love fest

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada ulaznice

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.
Pravo učešća na konkursu nemaju sledeća lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su na radu kod organizatora po drugom zakonskom osnovu, kao i njihovi supružnici, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Kreativno odgovori na nedeljni nagradni zadatak na Instagramu

Jedan učesnik ima pravo da osvoji nagradu samo jednom za vreme trajanja svih nagradnih ciklusa. Jedan učesnik može samo jednom da odgovori na svaki konkursni zadatak, odnosno prvi poslati odgovor će se smatrati važećim.

Nedeljni zadaci

  • 12.7.2022. - Ispod nagradne objave na Instagramu označi osobu sa kojom bi išao na Lovefest i reci nam čemu se najviše radujete na Lovefestu
  • 19.7.2022. - U komentaru ispod nagradne objave na Instagramu označi osobu sa kojom bi išao na Lovefest i napiši kakav provod planiraš sa Jelen pivom
  • 26.7.2022. - U komentaru ispod nagradne objave na Instagramu označi osobu sa kojom bi išao na Lovefest i napiši zašto je baš ona "life of the party"

Izbor dobitnika nagrada

Pobednici se biraju po kriterijumu najkreativnijih odgovora po izboru žirija.

Na kraju svakog nedeljnog nagradnog ciklusa biće proglašeni pobednici i biće im dodeljene po dve (2) ulaznice za Lovefest. Pobednici će biti objavljeni putem Story-ja na Instagram profilu Jelen Pivo i to:

  • prve nedelje u ponedeljak, 18.07.2022. u 12h
  • druge nedelje u ponedeljak, 25.07.2022. u 12h
  • treće nedelje u petak, 29.07.2022. u 12h

Od dobitnika se očekuje da pošalju privatnu poruku u inboks stranice i dostave sledeće podatke koji će se koristiti isključivo u svrhu dodele nagrada: ime, prezime, broj telefona, kontakt e-mail i godina rođenja (lica koja su 18 godina navršila u toku 2022. godine, pre učešća na konkursu, dostavljaju i podatak o mesecu rođenja). Ukoliko to ne učine u navedenom roku, smatraće se da su se odrekli nagrade, a nagrada će biti dodeljena prvom sledećem učesniku.

Preuzimanje nagrade

Učesnici koji ispunjavaju uslove za nagrade biće pozvani da ostave svoje podatke kako bi mogli da preuzmu svoje nagrade.

Dobitnike nagrada će direktno kontaktirati organizator festivala Lovefest i putem e-maila poslati elektronske ulaznice.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CgeLFbjqYKW
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x