Jelen za tate

Jelen pivo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • ??x Poklon paket:
  • 11 boca Jelen piva od 0,5 litara
  • jednu personalizovanu nosiljku za 11 boca Jelen piva od 0,5 litara, sa imenom i prezimenom učesnika
  • poklon za majku deteta (proizvodi po izboru i odluci partnera promotivne kampanje, uz koji će biti dostavljena i poruka za majku deteta, a koju može upisati sam učesnik ili istu odabrati između ponuđenih generičkih poruka koje je pripremio organizator)
Tipovi nagrada ostalo piće pivo

Opis

Pravo učešća u promotivnoj kampanji imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, koja su u periodu od 01.10.2022. godine do 31.01.2023. godine postala roditelji tj. očevi deteta, u smislu odredaba Porodičnog zakona (Sl. glasnik RS br. 18/2005, 72/2011 – dr. zakon i 6/2015), tj. rođenjem ili usvojenjem deteta, pri čemu su u trenutku u kojem su postala roditelji imala navršenih 18 godina života.
U slučaju učešća u promotivnoj kampanji na osnovu usvojenja deteta, životna dob deteta nije od značaja.

Mehanizam

 1. Poseti internet stranicu od nagradne igre www.jelenzatate.rs
 2. Izvrši online prijavu na navedenoj internet stranici tako što ćeš popuniti obrazac prijave, u koji ćeš uneti potpune i ispravne lične podatke koji su označeni kao obavezni, pri čemu je neophodno priložiti fotografiju, skeniranu kopiju ili elektronsku verziju jednog od sledećih dokumenata, na kojima moraju biti jasno vidljivi datum rođenja deteta, te ime i prezime i datum rođenja oca:
  • izvod iz matične knjige rođenih; ili
  • rešenje o usvojenju deteta;
 3. Pošalji prijavu

NAPOMENA: U cilju zaštite podataka o ličnosti i zakonite obrade istih, organizator poziva učesnike da, bez izuzetka, pre slanja fotografije ili skenirane kopije dokumenata, zatamnjivanjem, precrtavanjem ili na drugi pogodan način učine neprepoznatljivim/nečitkim sve druge podatke o detetu i učesniku osim podataka koji su navedeni kao neophodni.

Izvlačenje dobitnika

Nagradu dobija svaki učesnik koji blagovremeno, uredno i ispravno popuni prijavu na internet stranici www.jelenzatate.rs, a koja od strane organizatora bude proglašena važećom i uskladu sa pravilima nagradne igre.

Jedan učesnik može dobiti samo jedan poklon, što će se primeniti i na situaciju u kojoj učesnik u toku trajanja promotivne kampanje postane roditelj više od jednog deteta.

U slučaju da se više učesnika prijavi povodom rođenja, tj. usvojenja istog deteta, primeniće se pravilo prvenstva, odnosno poklon će dobiti učesnik koji se prvi prijavio za učešće u promotivnoj kampanji.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici poklona u sklopu promotivne kampanje biće o tome obavešteni putem mejla na mejl adresu navedenu prilikom prijavljivanja, najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja prijave.

Isporuka i preuzimanje poklona

Nakon validacije ispravnosti prijave, dobitniku će poklon biti poslat na adresu navedenu u prijavi, pri čemu takva adresa mora biti na teritoriji Republike Srbije, te isporučen najkasnije u roku od 70 dana od dana završetka kampanje.

Organizator će, posredstvom partnera za isporuku poklona u okviru promotivne kampanje, kontaktirati dobitnika (putem telefona, tj. pozivom ili slanjem SMS poruke, ili putem adrese elektronske pošte navedene u prijavi) radi dogovora oko termina isporuke. Konstatuje se da isporučeni poklon mogu preuzeti isključivo učesnik lično ili lice izričito određeno od strane učesnika. Ukoliko navedena lica ne budu zatečena na adresi prilikom dogovorenog termina isporuke, organizator neće imati obavezu da isporuku izvrši u drugom terminu.

Sajt igre

www.jelenzatate.rs
Gost
3 Komentara
Kriki073@gmail.com
Kriki073@gmail.com
 pre 9 meseci
Postao sam tata
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Čestitamo! 👶
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 8 meseci
UPOZORENJE: Ukoliko dobijete Viber poruku "Jelen pivo poklon za godišnjicu" ili slično tome znajte da je u pitanju prevara, ne ulazite na taj veb sajt i nikako ne delite svoje podatke.
3
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x