JUPOL Classic KVIZ

JUPOL

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 100x Peškir za plažu 104*180cm

Ukupan broj nagrada: 100

Opis

U nagradnoj igri mogu da učestvuju punoletna fizička lica sa stalnim ili privremenim prebivalištem u Republici Srbiji. Mlađi od 18 godina mogu u nagradnoj igri da učestvuju uz pisanu saglasnost roditelja odn. zakonskih zastupnika.
U nagradnoj igri nije dozvoljeno učešće licima, koja su zaposlena kod organizatora nagradne igre ili u ostalim preduzećima iz Grupe JUB, članovima njihove uže porodice.

Mehanizam

  1. Kupi minimalno 15l JUPOL boje u jednoj kupovini (sve unutrašnje JUPOL boje - osim JUPOL Ekonomik)
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Slikaj fiskalni račun i pošalji ga u inbox zvanične Facebook stranice JUB Srbija
  4. Pokreni kviz i odgovori na 10 pitanja

Svaki korisnik ima za odgovaranje na raspolaganju 30 sekundi vremena. Posle isteka tog vremena i bez aktivnosti korisnika smatra se da korisnik nije odgovorio pravilno na pitanje.

Izbor dobitnika

Komisija organizatora će iz redova učesnika, u skladu s pravilima na završetku kampanje, 16.06.2022. izvući dobitnike. Ukoliko se utvrdi da je jedno lice sa različitim adresama elektronske pošte više puta izvučeno, dodeliće mu se samo jedna (1) nagrada.

Dobitnici će o izboru biti obavešteni najkasnije u roku od pet (5) radnih dana posle završetka kviza i na adresu elektronske pošte, koju su naveli prilikom prijave, dobiće poruku elektronske pošte sa pozivom za dostavljanje podataka o mestu prebivališta, gde će biti dostavljena nagrada od strane organizatora. Lica, mlađa od 18 godina, moraju za preuzimanje nagrade, istovremeno sa dostavljanjem podataka, organizatoru da dostave i pisanu saglasnost roditelja ili zakonskog zastupnika.

Ukoliko se dobitnik u roku od pet (5) radnih dana od poslate poruke elektronske pošte ne javi organizatoru, smatraće se da povlači svoje učešće u nagradnoj igri i da se istovremeno odriče prava na nagradu.

Posle prijema podataka, navedenih u stavu 1. ovog člana, nagrada će biti dostavljena putem pošte na adresu dobitnika. Organizator ne preuzima eventualne troškove, koji bi nastali preuzimanjem nagrade.

Sajt igre

www.jub.rs/udruzimo-snage
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x