Jupol te za more sprema

JUPOL

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 40x Peškir za plažu
 • 40x Suncobran za plažu
 • 40x Stolica za plažu
 • 40x Lopta za plažu

Ukupan broj nagrada: 160

Tipovi nagrada ostalo nameštaj sportska oprema

Opis

U nagradnom kvizu mogu da učestvuju fizička lica sa prebivalištem ili privremenim boravištem u Republici Srbiji, starija od 15 godina.
U nagradnom kvizu nije dozvoljeno učešće licima, koja su zaposlena kod organizatora nagradnog kviza ili u ostalim preduzećima iz Grupe JUB, članovima njihove uže porodice (bračni drug odnosno vanbračni partner odnosno partner u partnerskoj vezi, deca odnosno usvojena deca, kao i roditelji odnosno usvojitelji). Navedena lica će iz nagradnog kviza biti isključena od strane organizatora.

Mehanizam

 1. Registruj se na veb sajtu od nagradne igre jupol-kviz.jub.rs tako što ćeš uneti svoje lične podatke: ime i prezime i adresa elektronske pošte
 2. Reši JUPOL nagradni kviz koji se sastoji od tri kratke zabavne igre i otkrijte lozinku za izazov

Igrajući kviz (sve tri igre), možete dati svoj doprinos u donaciji i podržati program Crvenog krsta Srbije, putem koga zajedno šaljemo 30 dece u letovalište CKS u Baošićima, i učestvovati u nagradnom kvizu.

Učesnici takođe imaju mogućnost da ne šalju svoje podatke i igraju kviz kao gost. U ovom slučaju, oni ne učestvuju u izvlačenju nagrada i ne doniraju sredstva.

JUPOL nagradni kviz

Nagradni kviz je igra od tri šarena izazova. Učesnici mogu igrati izazove bilo kojim redosledom.

Kratke zabavne igre/3 šarena izazova:

 • slagalica
 • memorija
 • zanimljiva geografija - mapa

Kada se odigraju sve tri izazova, otkriva se konačni vizuelni prikaz (slika) sa skrivenom porukom akcije - tada je igra gotova. Svaki kviz učesnici mogu igrati više puta.

Klikom na prvi izazov, učesnici dobijaju obaveštenje da učestvuju u nagradnom kvizu. Ukoliko učesnici nisu ušli u nagradni kviz na početku, obrazac će im se ponovo pojaviti nakon poslednjeg izazova gde imaju poslednju priliku da učestvuju u nagradnom kvizu i izvlačenju.

U nagradnom kvizu pojedinac učestvuje tako što rešava izazov na način da:

 • Prevuče pojedinačne delove slike na odgovarajuća mesta u slagalici i dobije smislenu celinu.
  Ako mu ponestane vremena, mora ponovo da igra izazov.
 • U memoriji, klikom na prekrivene sličice, on otkriva 8 memorijskih parova, što mora da uradi pre nego što istekne raspoloživo vreme.
  Ako mu ponestane vremena, mora da ponovi izazov.
 • Na mapi je uvek označena jedna država, a ispod nje su dve zanimljivosti vezane za mora ili jezera. Korisnik mora kliknuti na tačku interesovanja koja pripada označenoj zemlji. Tokom izazova pojavljuju se 4 obojene zemlje. Korisnik mora ispravno da klikne na najmanje tri interesantne tačke da bi imao priliku da napreduje. U suprotnom, mora ponovo da rešava izazov.

Izvlačenje dobitnika

Komisija organizatora će iz redova onih učesnika koji su stekli pravo na učešće u nagradnom kvizu u skladu s ovim pravilima na završetku kampanje, dana 16.05.2023. godine izvući 160 dobitnika.

Dobitnici će o izboru biti obavešteni najkasnije u roku od pet (5) radnih dana nakon izvlačenja nagrada putem elektronske pošte. Dobiće poruku elektronske pošte sa pozivom za dostavljanje podataka o mestu prebivališta, gde će biti dostavljena nagrada od strane organizatora.
Ukoliko se dobitnik u roku od pet (5) radnih dana od poslate poruke elektronske pošte ne javi organizatoru, smatraće se da povlači svoje učešće u nagradnoj igri i da se istovremeno odriče prava na nagradu.

Sajt igre

jupol-kviz.jub.rs
Gost
1 Komentar
Jovana
Jovana
 pre 14 dana
Gde se mogu videti dobitnici?
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x