Kengur ostvari highscore i pokupi nagrade

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Mobilni telefon Apple iPhone 14 + Druženje sa Dex-om
  • 5x Sony PlayStation 5 + Druženje sa Dex-om
  • 22x Druženje sa Dex-om

Ukupan broj nagrada: 30

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon igračka konzola druženje

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica koja imaju najmanje 18 godina, sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.
U konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod DOO STATOVAC KOMERC LESKOVAC, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Mehanizam

  1. Obavi kupovinu u Kengur maloprodajnim objektima u Srbiji, u minimalnom iznosu od 1.000 RSD u periodu trajanja nagradne igre
  2. Nakon kupovine ćeš dobiti karticu sa jedinstvenim promo kodom koji se može iskoristiti za jedno učešće u konkursu
  3. Otvori veb stranicu od nagradne igre kengur.rs/dexrock, pokreni igru i unesi jedinstveni kod sa poleđine kartice

Kod sa kartice se može iskoristiti samo jednom nakon čega postaje neupotrebljiv.

Igrica

Igra je dostupna isključivo putem mobilnih uređaja.

Nakon unosa koda aktivira se vremenski ograničena partija igre u kojoj je cilj da se sakupi što više proizvoda u ilustrovanu potrošačku korpu, istovremeno izbegavajući ilustrovane bombe. Sakupljanje proizvoda generiše poene potrebne za rangiranje na kraju igre, dok ilustrovane bombe oduzimaju 20 poena sa svakim kontaktom sa potrošačkom korpom.

Cilj igre je da se u vremenskom roku od 120 sekundi sakupi što više poena.

Izbor dobitnika

30 učesnika koji ostvare najbolje rezultate dobijaju nagrade.

Organizator će objaviti pobednike u vidu Story-ja na Instagram I Facebook profilima brenda Kengur.

U slučaju da pobednik u nekom trenutku ne ispoštuje pravila ovog konkursa, proglašava se zamenski pobednik. Zamenski pobednik je učesnik koji je prvi sledeći iza pobednika po izboru žirija.

Kontaktiranje dobitnika

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem telefona. Pobednicima će biti dostavljena informacija o pobedi i kontakt telefon. Pobednici su u obavezi da u roku od 48 sati od primanja poruke pozovu kontakt telefon i prihvate poklon.

Pobednici moraju telefonom komunicirati sve neophodne podatke za isporuku: Ime, prezime, broj telefona i adresu prebivališta.

U slučaju da pobednik u navedenom roku (48 sati) ne obavesti organizatora o prihvatanju pokona i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za isporuku poklona, gubi pravo na osvojeni poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti poslate pobednicima u roku od 45 dana od trenutka proglašenja pobednika. Troškove isporuke nagrada će snositi organizator.

Pobednik se obavezuje da će se u dogovoreno vreme neko biti na adresi dostave da preuzme poklon. Ukoliko nikog nema na adresi u momentu isporuke pobednik gubi pravo na poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Organizator ne snosi posledice za rad kurirske službe, rok dostave i oštećenje robe u procesu dostave.

Sajt igre

kengur.rs/dexrock
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x