Kia te vodi na svetsko prvenstvo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Putovanje za dve osobe u Dohu (Katar) na fudbalski meč Engleska-SAD sa plaćenim avionskim kartama, smeštajem (4 dana / 3 noćenja), ulaznicama i svim neophodnim transferima na lokaciji

* Dobitnik nagrade je samostalno odgovoran za pribavljanje vize za Katar i "Hayya card" dokumenta i samostalno snosi sve troškove dobijanja tih dokumenata i pripreme potrebne dokumentacije za dobijanje istih. KIA AUTO d.o.o. ne odgovara za eventualno odbijanje Ambasade Katara da izda vizu dobitniku i pratiocu. U slučaju da dobitnik ne dobije vizu, glavna nagrada ostaje nepodeljena. Takođe, dobitnik nagrade mora ispunjavati sve zdravstvene uslove koje propisuju vlasti Katara za ulazak u tu zemlju i samostalno pokriva sve troškove vezane za ispunjenje tih zahteva.

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada putovanje ulaznice

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako punoletno fizičko lice koje ima prebivalište u Republici Srbiji, koje prihvata pravila i koje ispuni uslove za učešće u nagradnom konkursu.
U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod priređivača, zaposleni u kompanijama koje čine ovlašćenu dilersko-servisnu mrežu priređivača, kao ni članovi njihove uže porodice.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre
  2. Izaberi vozilo koje želiš da testiraš u besplatnoj test vožnji, lokaciju gde želiš da testiraš i svoje podatke (ime, prezime, kontakt telefon, e-mail adresa)
  3. Pored gore pomenutih podataka, u posebno naznačenom prostoru na sajtu unesi odgovor na konkursno pitanje "Osmisli svoj navijački slogan"

Test vožnja

Test vožnja se mora obaviti u periodu trajanja nagradnog konkursa i to samo u toku radnog vremena izložbeno-prodajnih salona u Srbiji kod kojih se može obaviti test vožnja. Za upravljanje vozilom učesnik mora imati validnu vozačku dozvolu B/B1-kategorije. Vozači sa probnom vozačkom dozvolom ne mogu obavljati test vožnju i ne mogu učestvovati u konkursu.

Izbor dobitnika

Komisija će razmatrati pristigle odgovore na postavljeno pitanje i nagraditi najkreativniji odgovor. Svaki član komisije ima sledeću količinu bodova koju može dodeliti učesniku za koga smatra da je dao najkreativniji odgovor: 5 bodova, 3 boda, 1 bod.

Rezultati i preuzimanje nagrada

Rezultati nagradnog konkursa sa imenom dobitnika, biće objavljeni na internet sajtu www.kia.rs/test_voznja_katar najkasnije 5 dana nakon završetka nagradnog konkursa. Dobitnici će biti obavešteni putem elektronske pošte o nagradi koju su osvojili.

Rok za preuzimanje nagrada je 10 dana od dana obaveštavanja dobitnika o nagradama. Nijedna dobijena nagrada se nikako ne može zameniti za novac niti se može menjati i/ili prenositi na druga lica.

Ukoliko dobitnik glavne nagrade odbije prijem nagrade ili se ustanovi da ne ispunjava uslove za dobijanje nagrade, nagrada se prenosi na narednog dobitnika, a po rang listi kako je sačinila konkursna komisija. Ukoliko ni on ne prihvati nagradu ili ne ispunjava uslove za njeno dobijanje, nagrada se prenosi na sledećeg plasiranog po rang listi i tako redom sve dok se ne pronađe dobitnik koji ispunjava sve uslove. Ukoliko se isti ne pronađe ni na rang listi svih takmičara, glavna nagrada ostaje nepodeljena. Sve obaveze priređivača prema dobitnicima nagradne igre prestaju u trenutku preuzimanja nagrade od strane dobitnika.

Sajt igre

www.kia.rs/test_voznja_katar
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x