Knjaz i Maldivi koji se pamte

Trajanje

-

Nagrade

 • 1x Putovanje na Maldive za dve osobe u organizaciji turističke agencije KonTiki Travel, u periodu od 2.12.2023. godine do 8.12.2023. godine, broj dana: 7, broj noći: 6
 • 10x Bicikl
 • 100x Kofer
 • 400x Peškir za plažu

Ukupan broj nagrada: 511

Tipovi nagrada ostalo prevoz putovanje bicikl

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica koja su državljani Republike Srbije i koja u periodu trajanja konkursa imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije i koja imaju najmanje 15 godina.
Pravo učešća u konkursu nemaju sledeća lica zaposlena kod organizatora, u zavisnom privrednom društvu organizatora „Knjaz Miloš - Natura“ d.o.o. Beograd, koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju ili realizaciji konkursa kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Proizvodi

Uslov za učestvovanje u konkursu je kupovina u Merkator prodavnici bilo koja dva pakovanja sledećih proizvoda:

 • Knjaz Miloš 1,75L
 • Knjaz Miloš 1,25L
 • Knjaz Miloš 0,5L
 • Knjaz Miloš Obogaćeni cink+selen 1,5L
 • Knjaz Miloš Аromatični Limun 1,25L
 • Knjaz Miloš Аromatični Limun 0,5L
 • Knjaz Miloš Аromatični Narandža 1,25L
 • Knjaz Miloš Аromatični Narandža 0,5L
 • Knjaz Miloš Аromatični Malina 1,25L
 • Knjaz Miloš Аromatični Malina 0,5L

ili jedno pakovanje sledećih prozvoda:

 • Knjaz Miloš 6x1,75L
 • Knjaz Miloš 4x1,25L

Mehanizam

 1. Kupi gore navedene proizvode u bilo kojoj Merkator prodavnici na teritoriji Republike Srbije čija je kupovina iskazana na jednom fiskalnom računu
 2. Sačuvaj fiskalni račun i dodatak fiskalnog računa (fiskalni isečak) sa kodom do kraja nagradne igre
 3. Kod sa isečka unesi na veb sajt od nagradne igre
 4. Nakon unosa koda registruj svoj nalog tako što ćeš uneti svoje lične podatke
 5. Odigraj igru memorije

Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta.

Igra memorije

U igrici memorije učesnik otvara 28 kartica kako bi sastavio 14 parova. Maksimalan broj parova je 14. Učesnik istovremeno može otvoriti najviše 2 kartice koje mogu predstavljati potencijalni par. Svaki par nosi određen broj bodova u odnosu na vreme kada je isti spojen, tako da se broj ostvarenih bodova za svaki spojen par, sa protokom vremena smanjuje. Maksimalno vreme trajanja igrice je 2 minuta, odnosno 120 sekundi.

Za vreme igranja same igrice, zabranjeno je otvaranje novih prozora („tab“) u pretraživaču u kome je igrica otvorena, otvaranje bilo kojih drugih pretraživača kao i drugih programa. Ukoliko organizator posumnja da je učesnik za vreme igranja igrice otvorio novi prozor u pretraživaču ili otvorio drugi pretraživač ili program, učesnik će biti automatski diskvalifikovan.

Izbor dobitnika

Osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih bodova.

Na veb stranici od nagradne igre će sve vreme tokom trajanja konkursa biti dostupna rang lista koja će sadržati nadimak pod kojim se učesnik registrovao, broj ostvarenih bodova i vreme u koje su bodovi ostvareni. Svakog dana u 12č rang lista biće ažurirana sa rezultatima ostvarenim prethodnog dana.

Ako je učesnik učestvovao više puta računa se najbolji rezultat učesnika, odnosno najviši broj bodova ostvaren jednim učešćem iz čega proizilazi da svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu bez obzira na broj učestvovanja u konkursu.

Konačna rang lista dobitnika konkursa će biti objavljena nakon završetka konkursa na veb sajtu, najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana završetka konkursa. Ova lista će se zvati „Dobitnici nagrada“ i ova lista je jedina merodavna za priznavanje prava na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika koje su naveli prilikom registracije najkasnije do 31. jula 2023. godine, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od dobitnika, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora ili ukoliko im se ne može da dostaviti nagrada u roku od 5 radnih dana od pokušaja uručivanja nagrade. Nakon ovog perioda, organizator nije u obavezi da uruči nagradu dobitniku.

Sajt igre

kmigrajiosvoji.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x