Knjaz Miloš igraj i osvoji

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Knjaz Miloš igru Knjaz i Maldivi koji se pamte?

-

Nagrade

 • 50x Polupansion u Hotelu Izvor (Аranđelovac) za dve osobe
 • 200x Peškir za plažu
 • 300x Gumena lopta
 • 1.000x Paket Knjaz Miloš Аromatični Limun 0,5l

Ukupan broj nagrada: 1.550

Tipovi nagrada ostalo putovanje piće sportska oprema

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica koja su državljani Republike Srbije i koja u periodu trajanja konkursa imaju prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije (izuzev Kosova i Metohije) i koja imaju najmanje 15 godina.
Pravo učešća u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, zatim zaposleni u „Knjaz Miloš - Natura“ d.o.o. Beograd ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju ili realizaciji konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. Kupi dva pakovanja Knjaz Miloš Аromatični, u bilo kom pakovanju, u prodajnim objektima Merkator S sistema (Merkator, Roda i Idea)
 2. Nakon kupovine ćeš dobiti dodatak fiskalnog računa na kom se dobija kod koji predstavlja uslov za učešće
 3. Sačuvaj fiskalni račun i dodatak računu do kraja nagradne igre
 4. Unesi kod sa dodatka računa na veb sajtu od nagradne igre i registruj nalog ukoliko već nisi
 5. Odigraj igricu

Jedan račun sa kupovinom Knjaz Miloš Аromatični sa sobom nosi samo jedan kod na dodatku računa i sa njim se može učestvovati samo jednom u ovom konkursu.

Unosom novog, ispravnog koda, svaki učesnik može učestvovati neograničen broj puta, a ako je učesnik učestvovao više puta računa se najbolji rezultat učesnika, odnosno najviši broj bodova ostvaren jednim učešćem iz čega proizilazi da svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na broj učestvovanja u konkursu.

Igrica

U igrici učesnik sakuplja elemente kako bi ostvario pozitivan rezultat. U zavisnosti od elemenata vrši se bodovanje koje se sabira i predstavlja ostvareni rezultat. Postoje elementi koji donose bodove i elementi koji oduzimaju bodove. Kako vreme igre odmiče tako se povećava brzina i broj elemenata.

Bodovanje:

 • Knjaz Miloš Аromatični Limun +5 poena
 • Knjaz Miloš Аromatični Malina +5 poena
 • Knjaz Miloš Аromatični Šumsko voće +5 poena
 • Limun +3 poena
 • Malina +3 poena
 • Šumsko voće +3 poena
 • Led +1 poen
 • Kokteli –3 poena

Igra traje sve dok se 3 puta ne propuste neka od 3 elementa Knjaz Miloš Аromatični.

Za vreme igranja same igrice, zabranjeno je otvaranje novih prozora („tab“) u pretraživaču u kome je igrica otvorena, otvaranje bilo kojih drugih pretraživača kao i drugih programa. Ukoliko Organizator utvrdi da je učesnik za vreme igranja igrice otvorio novi prozor u pretraživaču ili otvorio drugi pretraživač ili program, učesnik će biti automatski diskvalifikovan.

Organizator obaveštava učesnike da će o svakom pokušaju prevare ili hakovanja igrice izvestiti nadležno odeljenje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Izbor dobitnika

Na veb stranici kmigrajiosvoji.rs će sve vreme trajanja nagradnog konkursa biti dostupna aktuelna rang lista, a osnovni kriterijum za rangiranje učesnika jeste broj ostvarenih bodova.
U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova, kao dodatni kriterijum u takvim slučajevima primenjivaće se vreme za koje je učesnik ostvario bodove.

U slučaju da postoji više učesnika sa istim brojem ostvarenih bodova i sa istim vremenom igranja igrice, prednost će imati učesnik koji je prvi odigrao igricu.

Konačna rang lista dobitnika konkursa će biti objavljena nakon završetka konkursa na veb sajtu kmigrajiosvoji.rs, najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana završetka konkursa. Ova lista će se zvati "Dobitnici nagrada" i ova lista je jedina merodavna za priznavanje prava na nagradu.

Ukoliko učesnik osvoji poklon čija je pojedinačna vrednost iznad 13.000 RSD, ima obavezu da u roku od 48 sati od poziva organizatora, dostavi fotokopiju lične karte ili drugi lični dokument koji sadrži sledeće podatke: ime i prezime, prebivalište i JMBG učesnika, zbog obračuna i uplate poreza na dohodak građana, kako bi organizator mogao da ispuni poreske obaveze po osnovu poreza na dohodak građana. Korisnik dostavlja podatke na e-mail adresu kmigrajiosvoji@knjaz.co.rs.

Način i rok predaje nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od poštanskih/kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa bilo kojim od dobitnika ili ukoliko im se ne može dostaviti nagrada u roku od 15 radnih dana od objave konačne rang liste dobitnika. Nakon ovog perioda, organizator nije u obavezi da uruči nagradu dobitniku.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš), prikazati fiskalni račun sa fiskalnim dodatkom (fiskalnim isečkom) na kome je prikazan kod za učešće u konkursu kao dokaz kupovine proizvoda - dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste. Uručenje poklona je isključivo lično.

Sajt igre

kmigrajiosvoji.rs
Gost
16 Komentara
Bilja
Bilja
 pre 10 meseci
Nije fer. Igrica nije startovala uopšte a ja ne mogu ponovo sa istim codom da uđem.
Igor
Igor
 pre 10 meseci
Ovo se i meni dešavalo na par drugih nagradnih igara. Ukucam kod i sajt nešto preopterećen ili šta god i kao pokušajte kasnije... a malo morgen ću da pokušam kasnije kad više ne prihvata taj kod. Danas svako radi kao programer 😄
Petar
Petar
 pre 8 meseci
Da li je neko dobio nagradu?
Sanja
Sanja
 pre 8 meseci
Jos nije istekao rok za isporuku.Mene nema na spisku ne znam po kom su kriterijumu diskvalifikovali ucesnike a imala sam 268 poena.
Mira
Mira
 pre 8 meseci
Drugarica kaze da su ispred nje diskvalifikovali preko 400igraca ona dobila paket
Petar
Petar
 pre 8 meseci
Dostavljena joj je nagrada?
Mira
Mira
 pre 8 meseci
Nije joj jos dostavljena,htela sam reci da je osvojila paket
Petar
Petar
 pre 8 meseci
Danas mi je dostavljen paket :D
Sanja
Sanja
 pre 8 meseci
Koja kurirska sluzba?
Petar
Petar
 pre 8 meseci
Postexpress
Sanja
Sanja
 pre 8 meseci
Hvala.
Sanja
Sanja
 pre 8 meseci
Da li ti Pise da je posiljaoc COCA COLA HBC SRBIJA DOO.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 8 meseci
Ako si igrala fantu to je verovatno od te nagradne igre
Sanja
Sanja
 pre 8 meseci
Igrala sam ali nisam osvojila kod njih nista ,mozda je ultra.
Petar
Petar
 pre 8 meseci
Ne, nije mi pisalo od koga je posiljka...
Igor
Igor
 pre 8 meseci
Meni je danas stigla ultra, a juče je pisalo da su preuzeli od coca cole
16
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x