Ko to peva "ljubav" na Naxi radiju?

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • ??x Delta City poklon kartica u iznosu od 7.000 RSD
Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Mehanizam

  1. Prijavite se za učešće u kvizu putem email adrese info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona).
  2. Prijavljene kandidate Naxi radio uključuje uživo u program radnim danima između 9-17h do 14. februara.
  3. Voditelj u programu pušta kratak deo iz jedne od dobro poznatih pesama sa Naxi radija gde, u nekom obliku, izvođači pevaju reč "ljubav". Zadatak slušaoca je da pogodi o kom je izvođaču reč,

Jedan slušalac ima pravo jednom da učestvuje.

U toku jednog dana postoje maksimalno 3x šanse da slušaoci učestvuju u kvizu, a onda se zadatak prebacuje na sledeći dan dok se isti ne reši. Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku.

Poklon kartica

Kartica u elektronskom obliku se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Pri obavljenoj kupovini dobijate potvrdu transakcije i novo stanje na kartici.

Karticu možete koristiti do datuma isticanja njenog važenja tj. 12 meseci od aktivacije kartice.

Karticom možete platiti robu ili usluge isključivo u radnjama sa oznakom "Delta City Poklon Kartica", a njihov spisak možete videti na veb stranici Deltacity.rs (http://www.giftoncard.eu/deltacitypoklonkartica/)

Prilikom kupovine određene robe odnosno usluge korisnik je dužan da pri plaćanju istih obavesti prodavca/zaposlenog na kasi, u prodajnom objektu, da će prilikom kupovine koristiti poklon karticu.
Transakcija će biti završena onog trenutka, kada je balans GiftOnCard PrePaid računu smanjen za iznos kupovine. Preostalo stanje na Poklon kartici se može koristiti u celini ili delimično za buduće kupovine, do datuma isteka važnosti kartice.

Proveru stanja sredstava na kartici možete izvršiti na info-pultu Delta City poklon kartice kao i u radnjama sa oznakom "Delta City Poklon Kartica".

Proglašenje dobitnika

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.

Sajt igre

www.naxi.rs/ko-to-peva-ljubav-na-naxi-radiju
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x