Kravica ti vreme čuva uz pavlaku kad se kuva!

Imlek

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Moja Kravica igru Moja Kravica nagradna igrica-svakog dana petica!?

-

Nagrade

  • 30x iRobot usisivač I3+ (I3558)

Ukupan broj nagrada: 30

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica - državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju lica zaposlena kod priređivača ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre. Pravo učešća takođe nemaju ni članovi uže porodice lica navedenih u prethodnom stavu (roditelji, deca, supružnici odnosno vanbračni partneri i druga lica koja žive sa njima na istoj adresi).

Proizvodi

Proizvod na osnovu čije kupovine lice stiče pravo učestvovanja u nagradnoj igri:

  • Moja Kravica pavlaka za kuvanje sa 20%mm O,5l, TetraPak pakovanje
  • Moja Kravica pavlaka za kuvanje sa 20%mm 0,25l, TetraPak pakovanje

U nagradnoj igri ne učestvuju zbirna pakovanja koja sadrže dva ili više, po količini i sadržini istih, pojedinačnih pakovanja gore navedenih proizvoda.

Mehanizam

  1. Kupi jednu 0,5l Moja Kravica pavlaku za kuvanje ili dve od 0,25 na istom računu, u Mercator, RODA ili IDEA maloprodajnim objektima
  2. Sačuvaj fiskalni račun i nefiskalni isečak do kraja nagradne igre
  3. Jedinstveni numerički kod od 18 karaktera sa nefiskalnog isečka pošalji SMS porukom na 4242

Potrošači mogu slati svoje kodove počev od 17.05.2023. do 15.06.2023. godine, najkasnije do 23.59 časova, čime dobijaju mogućnost da postanu dobitnici jedne nagrade iz nagradnog fonda definisanog ovim pravilima.

Jedno lice sa jednog broja telefona može učestvovati u nagradnoj igri najviše 50 puta.

Cena poruke tarifira se po ceni standardne SMS poruke u mreži. Učesnik koji je poslao kod putem SMS poruke dobiće povratnu SMS poruku o statusu njegove prijave.

Izbor dobitnika

Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 30 nagrada i to 1 nagrada svakog dana.

Učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade u periodu trajanja nagradne igre.

Izvlačenje kodova radi dodele nagrada biće vršeno svakog dana počev od 18.05.2023. godine. do 16.06.2023. godine, u 9.00 časova. Izvlačenje se vrši za prethodni dan, za kodove koji su poslati do ponoći.

Učesnik čiji je kod izvučen se obaveštava SMS porukom na dan izvlačenja. Učesnik se obaveštava da je njegov kod izvučen u nagradnoj igri, te da je dužan da se javi na poziv kontakt centra u roku od tri dana i ostavi podatke neophodne za uručenje nagrade, kao i da pošalje dokaz o sticanju prava na učestvovanje u nagradnoj igri (kopiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa kodom).

Ukoliko učesnik čiji ne ispuni uslove i/ili se ne javi u roku od tri dana na poziv kontakt centra i/ili ne dostavi sve tačne i potpune podatke radi uručenja nagrade i/ili ne ispunjava druge uslove za učestvovanje i dodelu nagrada, gubi pravo na nagradu i nagrada će biti dodeljena vlasniku rezervnog koda.

Preuzimanje nagrada

Dostavljanje i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 16.06.2023. godine, a najkasnije do 07.07.2023. godine.

Učesnik čiji je Kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada. Lice čiji je Kod izvučen kao dobitan obavezan je da se javi na poziv kontakt centra i da dostavi neophodne lične podatke radi uručenja nagrade i jasno vidljivu fotografiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa dobitnim kodom, radi provere validnosti koda.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na adresi koju su dali kontakt centru, a u dogovoreno vreme.

Dobitnicima sa prebivalištem na teritoriji АP Kosovo i Metohija, nagrade će biti uručene u regionalnom centru zaduženom za distribuciju nagrada na teritoriji grada Niša, a prema dogovoru sa kontakt centrom.

Nagrade će biti uručene svim dobitnicima najkasnije do 07.07.2023. godine.

Sajt igre

www.imlek.rs/pavlaka-za-kuvanje-nagradna-igra
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x