Laško nagrađuje

Laško

Trajanje

-

Nagrade

  • 6x Igračka konzola Xbox Series X 1 TB
  • 500x Laško košarkarska lopta
  • 1000x Laško majica

Ukupan broj nagrada: 1.506

Tipovi nagrada tehnika garderoba igračka konzola sportska oprema

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. U Gomex prodajnim objektima kupi 3 piva robne marke Laško u pakovanjima 0,5l limenka i 0,5l povratna boca
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Otvori veb sajt od nagradne igre i registruj nalog ukoliko ga već nemaš
  4. Unesi PFR broj računa, sliku računa i odigraj kviz kako bi osvojio poene za rangiranje na rang listi

Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju tri ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor. Svaki tačan odgovor vredi jedan poen.

Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, da unese neograničen broj ispravnih kodova i tako steći uslov za učestvovanje u kvizu.

Izbor dobitnika

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje učesnik skupi učestvujući u Kvizu. U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Na stranici profil učesnik može pronaći ukupan broj osvojenih bodova i poziciju na rang listi kao i koliko bodova ima prvi sledeći bolje plasirani učesnik.

Spisak dobitnika će biti objavljen putem veb sajta od nagradne igre na stranici lista dobitnika u roku od 24 časa od trenutka završetka konkursa kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Kontaktiranje dobitnika

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike nagrada biće kontaktirani u roku od 15 radnih dana od objave rezultata na rang listi putem e-maila/SMS-a, a u cilju dodele nagrade. Oni imaju rok od 3 (tri) dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona.

Ukoliko učesnik ne odgovori u roku od 3 (tri) dana organizator će još jednom pokušati da kontaktira učesnike putem broja tefefona, koji su učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju prikupljanja podataka za dodelu nagrade. Ukoliko u navedenom roku učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i nagrada će ostati nedodeljena.

Preuzimanje nagrada

Nakon što dobitnik dostavi sve neophodne podatke za dostavu nagrade, organizator će obavestiti dobitnika o datumu predaje odnosno korišćenja osvojene nagrade. Isporuka navedenih nagrada će biti izvršena najkasnije 30 dana nakon obaveštenja.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora.

Sajt igre

laskonagradjuje.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x