Laško nagrađuje najvernije!

Laško

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 5x Električni bicikl MS Energy eBike i10
 • 10x Električni trotinet MS Energy e-romobil r10
 • 1.000x Laško majica

Ukupan broj nagrada: 1.015

Tipovi nagrada prevoz električni trotinet garderoba bicikl

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora i lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Proizvodi

 • Laško 0,5l limenka
 • Laško 0,33l limenka
 • Laško bezalkoholno 0,33l limenka
 • Laško Malt Mix Limun 0,33l limenka
 • Laško 0,5l povratna boca

Mehanizam

 1. U Univerexport prodajnim objektima i preko sajta www.elakolije.rs kupi 3 piva robne marke Laško u gore navedenim pakovanjima
 2. Sačuvaj fiskalni račun od kupovine do kraja nagradne igre
 3. Otvori veb sajt od nagradne igre
 4. Registruj se ukoliko već nemaš otvoren profil tako što ćeš uneti svoje lične podatke (ime i prezime, JMBG, adresa, mesto i poštanski broj, mobilni telefon, e-mail adresu) i potvrditi svoju e-mail adresu
 5. Svaku kupovinu unesi na sajtu tako što ćeš uneti PFR broj računa, sliku računa
 6. Odigraj kviz sa kojim ćeš osvojiti poene za rangiranje na rang listi

Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, da unese neograničen broj ispravnih kodova i tako steći uslov za učestvovanje u kvizu.

Nasumično unošenje kodova predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja.

Kviz

Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju tri ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor. Svaki tačan odgovor vredi jedan poen.

U slučaju da učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio. Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski završiti partija Kviza.

Učesnik bira odgovor klikom na jedan od tri ponuđena odgovora. Učesniku je preostalo vreme koje ima na raspolaganju za izbor odgovora prikazano u obliku sata koji odbrojava unazad od 10 do 0. Po završetku kviza, učesnik dobija informaciju da li je tačno odgovorio na pitanje a poen će biti dodat na njegov profil tek nakon validacije, a kojim se na rang listi rangira za nagradu.

Na veb sajtu od nagradne igre, na stranici profil učesnik može pronaći broj osvojenih bodova (ukupan broj bodova osvojen u svim partijama kviza), poziciju na Rang listi (u daljem tekstu „Profil“) kao i koliko bodova ima prvi sledeći bolje plasirani učesnik na Rang listi.

Izbor dobitnika

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje učesnik skupi učestvujući u kvizu. U slučaju da dva ili više učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Spisak učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljen putem veb stranice na stranici lista dobitnika u roku od 24 časa od trenutka završetka konkursa kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Preuzimanje nagrada

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike Glavnih i Ostalih nagrada, biće kontaktirani u roku od 15 radnih dana od objave rezultata na rang listi putem e-maila/SMS-a, a u cilju dodele nagrade.

Kontaktirani učesnici imaju rok od 3 (tri) dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona. Ukoliko učesnik ne odgovori na obaveštenje u roku od 3 (tri) dana organizator će još jednom pokušati da kontaktira učesnike putem broja tefefona, koji su učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju prikupljanja podataka za dodelu nagrade. Ukoliko u navedenom roku učesnik, koji bude proglašen za dobitnika, ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa, a nagrada će ostati nedodeljena.

Isporuka navedenih nagrada će biti izvršena najkasnije 30 dana nakon obaveštenja. Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Sajt igre

laskopoklanja.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x