LAV Premium u SP marketima

Lav pivo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Sto za stoni fudbal
  • 60x LAV Premium majica
  • 100x Paket LAV piva

Ukupan broj nagrada: 163

Tipovi nagrada piće garderoba pivo

Opis

Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.
Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod klijenta, organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji od Lav & Lav premium proizvoda u bilo kom SP marketu u minimalnoj vrednosti od 300 RSD
  2. Sačuvaj fiskalni račun do proglašenja pobednika konkursa
  3. Lajkuj Facebook stranicu SP marketa
  4. U komentaru ispod objave koja najavljuje početak konkursa postavi fotografiju koja će nam pokazati druženje uz „Lav&Lav premium i navedete u kom SP marketu ste obavili kupovinu

Izbor pobednika

Cilj nagradnog konkursa je nagrađivanje kreativnosti učesnika na temu: “Lav&Lav premium nagrađuju“.

Istekom poslednjeg dana nagradnog konkursa, u roku od 7 dana, komisija će organizovati izbor najkreativnije fotografije i tom prilikom putem društvene mreže Facebook kontaktirati potencijalne dobitnike, koji će potvrditi učešće i saglasnost za uručenje osvojene nagrade

Ukoliko se učesnik ne odazove u propisanom roku od 5 radnih dana i/ili ne dostavi sve, potpune i tačne podatke, kao i ako ne ispunjava uslove iz pravila, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku.

Proglašenje pobednika je najkasnije sedam dana od završetka nagradnog konkursa na zvaničnom sajtu i Facebook stranici organizatora.

Imena dobitnika, koji svoje podatke budu ostavljali prilikom postavljanja fotografije, nakon izbora najkreativnije na zadatu temu od strane komisije organizatora, biće objavljeni na zvaničnoj web stranici i stranicama društvenih mreža organizatora, kao i vreme i mesto uručenja svih predviđenih nagrada.

Sajt igre

www.facebook.com/spmarketi.srbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x