Ledena Bananica – da se smrzneš od sreće

Bananica

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 15x Mini frižider pun Ledenih Bananica (1 display kutija – 40 Bananica)

Ukupan broj nagrada: 15

Tipovi nagrada bela tehnika hrana slatkiši i grickalice

Opis

Konkurs se sprovodi na Bananica Instagram stranici na teritoriji Republike Srbije, mogu da učestvuju svi punoletni građani koji žive na ovoj teritoriji.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod Organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Kupi 5 (pet) Ledenih Bananica
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Zaprati Instagram profil @stark_bananica
  4. Slikaj bananice ili se slikaj sa njima, u njenom originalnom pakovanju (foliji) koristeći Instagram Ledena filter. Filter će odbrojavati 3, 2, 1 i nakon toga fotografija ostaje "zaleđena"
  5. Fotografiju postavi na tvoj Instagram (otključan) javni profil u sekciji Instagram story ili feed i označi @stark_bananica profil

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku koje objavljuje na društvenim mrežama učestvujući u konkursu.

Izbor dobitnika

Dobitnici se biraju na dnevnom nivou svakoga dana u toku trajanja konkursa i svakodnevno će biti objavljeni na Instagram stranici Bananica kroz Instagram story počevši od 06.05. 2022. godine do 20.05.2022. godine kada će se proglasiti poslednji dobitnik.

Stručni žiri bira dobitnika konkursa prema kriterijumu: najkreativnija fotografija koja ispunjava uslove navedene u konkursu, dok na dnevnom nivou proglašava pobednika dana.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem njihovih Instagram profila radi prikupljanja podataka o adresi na koju će se dostaviti nagrada. Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke za slanje paketa.

Rok za dostavu nagrade je 45 radnih dana od dana proglašenja pobednika.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CdK90HBK6bY
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x