Lenor & Ariel mesec brendova u Gomexu

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Ariel igru Ariel svežina koja traje...?

-

Nagrade

  • 3x Beko mašina za pranje veša

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Učesnik mora biti punoletno lice, koje ima prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.

Mehanizam

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da:

  1. Kupi bilo koje Lenor i Ariel proizvode u iznosu od minimalno 1000 RSD (na jednom računu).
  2. Sačuva fiskalni račun do kraja nagradne igre.
  3. Ode na sajt od nagradne igre i unese broj fiskalnog računa i svoje lične podatke (ime prezime i broj telefona). U polje koje mu se otvori upiše odgovor na nagradno pitanje "Kada koristim Lenor/Ariel to me podeća me na…?".

Odgovor na nagradno pitanje mora ispunjavati sledeće uslove:

  • ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise
  • ne sme da sadrži oznake ili sadržaje, koji bi mogli uključivati tuđa autorska prava
  • ne sme sadržavati šokantne, vulgarne, klevetničke scene, slike koje podstiču na nasilje, slike javnih osoba, niti slike drugih određenih osoba bez njihove saglasnosti
  • ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga.

Izbor dobitnika

Odabir najkreativnijih odgovora se vrši stručnom ocenom tročlane izborne komisije organizatora. Osnovni kriterijum ocene izborne komisije su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Objavljivanje dobitnika će se održati 10.03.2022.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica radi podele nagrade i/ili neodazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka objave, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom sledećem najbolje pozicioniranom učesniku na rang listi u skladu sa uslovima pozicioniranja i mehanizmom bodovanja iz pravila.

Predaja nagrada

Predaja nagrada se izvršava u objektima Gomex DOO ili u vreme, mestu i na način dogovoren između organizatora i dobitnika.

Organizator će do dana 10.03.2022. godine objaviti imena dobitnika na Gomex sajtu. Istog dana, a najkasnije u roku od 15 dana od dana završetka konkursa, organizator će kontaktirati dobitnike putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada u objektima Gomex DOO.

Nagrađeni nemaju dodatne troškove prilikom preuzimanja nagrada, i iste su u obavezi da u svojoj organizaciji preuzmu iz Gomex DOO objekata.

Nagrađeni potrošači moraju prilikom preuzimanja nagrada da dostave na uvid fiskalni račun kao dokaz o obavljenoj kupovini potrebnih proizvoda koji učestvuju u nagradnim konkursu, u periodu trajanja konkursa. Ukoliko potencijalni nagrađeni nema dokaz o obavljenoj kupovini, gubi pravo na nagradu.

Sajt igre

lenorariel.gomex.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x