Lenor haute couture X Delhaize

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Haljina dizajnerke Biljane Tipsarević

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada garderoba

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje. Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u Kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju Pravila.

Mehanizam

Za učestvovanje:

  • Kupi bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Delhaize prodajnim objektima u periodu trajanja nagradne igre
  • Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  • Ispod nagradne poruke na profilu @lepasvakidan u periodu od 22.11. do 14.12. napiši kreativan odgovor na pitanje "Kako mala crna haljina čini da se osećaš?"
  • U komentaru taguj @lenorsrbija i dodaj oznaku #LenorxDelhaize

Izbor pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Izrada nagrade - haljina – radi se prema porudžbini na osnovu veličine koju pobednik izabere. Sa tim u vezi, isporuka će biti moguća nakon finalno dogovorene veličine, u period do 2 meseca od momenta dobijanja preciznih infomacija o veličini od strane pobednika konkursa.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CWasqpbqmd4
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x