Lenor Haute Couture X Lilly

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x BÉBÉ by Dunja vaučer u iznosu od 100 EUR

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica koja imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje, građani Srbije, sa adresom u Srbiji. Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Mehanizam

Za učestvovanje u Kampanji, potrebno je da učesnici:

  1. Tokom Perioda Kampanje, kupe bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Lilly drogeriji i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini.
  2. U komentaru ispod nagradnog posta na @lenorsrbija Instagram stranici opišu jedinstvenu odevnu kombinaciju kojom bi prošetali pariskim ulicama.
  3. Zaprate @lenorsrbija Instagram profil.

Izbor pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima. Pobednici će biti proglašeni nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga na kraju kampanje. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ove podatke će Organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Ovi podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.
Ako se nakon validacije dobitnika od strane Organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje Kampanje, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CVuqYBBq7R_
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x