Lenor Haute Couture X Univerexport

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer za romantičnu večeru za dvoje u hotelu Hilton

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada hrana vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica koja imaju 18 ili više godina od datuma početka Kampanje, građani Srbije, sa adresom u Srbiji.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Mehanizam

Za učestvovanje u kampanji, potrebno je da učesnici:

  1. Tokom perioda kampanje, kupe bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Univerexport prodajnim obektima i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini.
  2. Ispod nagradnog posta na profilu Jovane Jocić u periodu od 10.11. do 30.11. napišu kreativan odgovor na pitanje "Šta za tebe znači visoka moda?" i u komentaru taguju @lenorsrbija i dodaju #LenorxUniverexport

Izbor pobednika nagradne igre

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici.

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ove podatke će Organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Ovi podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada. Ako se nakon validacije dobitnika od strane Organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje Kampanje, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CVut4cfK0Wj
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x