Lenor kreativni konkurs

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Miele mašina za pranje i sušenje veša
  • 10x Delhaize poklon vaučer u vrednosti od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 11

Tipovi nagrada bela tehnika vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi Lenor omekšivač za veš i Lenor mirisne perle u Delhaize prodavnicama
  2. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod nagradne objave na @lenorsrbija Instagram stranici napiši kreativan komentar na temu "Kakav je osećaj Lenormne prijatnosti za vas"

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CiiS8vaKzaw
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x