Lenor #PerfectMatch 2021

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer za vikend za dvoje u Srbiji

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada putovanje vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina.
Zaposleni kod Organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju Kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u Kampanji, potrebno je da Učesnici:

  • Tokom Perioda Kampanje, kupe bilo koji Lenor deterdžent i Lenor omekšivač za veš u Lilly drogerijama i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini.
  • Postave fotografiju ili video na Instagram story na svoj otključan Instagram nalog sa Lenor proizvodima i pokažu/napišu gde bi proveli savršeni letnji vikend sa voljenom osobom.
  • Fotografija treba da bude u letnjem raspoloženju.
  • Postave #perfectmatch i taguju @lenorsrbija i @lilly_drogerie

Fotografije

Fotografije/videi moraju biti originalni, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koja druga vrsta modifikacije. Originalnost fotografija isključiva je odgovornost učesnika. Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje fotografije za koje se sumnja da nisu originalno delo.

Fotografije ne smeju da sadrže vulgaran ili neprikladan sadržaj, ne smeju da podstiču nasilje, niti vređanje; Ne smeju biti prikazana deca; Ne smeju da prikazuju konzumaciju duvana ili alkohola, niti da promovišu mržnju ili neodgovorno ponašanje.

Biranje pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije fotografije / video zapise izabraće žiri koji je određen od strane Organizatora - nakon pregleda svih objavljenih fotografija / video zapisa u skladu sa Pravilima.
Pobednik će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CSBvCTes22n
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x