Lenor x Merkator

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lenor igru Ariel svežina koja traje...?

-

Nagrade

  • 1x Vaučer za kupovinu luksuznog kaputa domaćeg dizajnera u vrednosti od 800 EUR

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada garderoba vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji.

Mehanizam

Da bi lice učestvovalo na nagradnom konkursu potrebno je:

  • Kupiti bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Mercator, Roda ili Idea prodajnim objektima u periodu od 20.10. do 05.12.
  • Sačuvati račun kao dokaz o kupovini
  • Ispod nagradnog posta na profilu @aleksandradobric_ u periodu od 11.11. do 05.12. napiši kreativan odgovor na pitanje “Kako se osećaš dok nosiš parfem?
  • U pomenutom komentaru taguj @lenorsrbija i dodaj #LenorxMercator

Izbor pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ove podatke će Organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Ovi podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada. Ako se nakon validacije dobitnika od strane Organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje Kampanje, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CVPqDUDq9ev
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x