Letnja intima

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Wizzair vaučer u iznosu od 50 EUR
  • 1x Cineplexx poklon vaučer u vrednosti 17 EUR
  • 1x Paket za putovanja

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada ostalo putovanje vaučer

Opis

Pravo na učešće u nagradnom konkursu ima svako punoletno lice s adresom prebivališta ili boravišta u Republici Srbiji.
Pravo na učešće nemaju zaposleni organizatora i povezanih društava organizatora kao ni članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnici, deca, sestre i braća), kao niti treća lica koji obrađuju podatke za organizatora, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog konkursa odnosno odabir dobitnika.

Mehanizam

  1. Ispod najave nagradne igre www.instagram.com/p/CwCimQ0ocai napiši Instagram komentar na temu: sa kojim prijateljem ili više njih se uvek raduješ putovanju i zašto bi baš njih izabrali, a ukoliko voliš da putuješ sama, navedi zašto

Pojedinac može više puta učestvovati u nagradnom konkursu, s tim da može primiti samo jednu nagradu.

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici imaju svoj važeći i otvoren Instagram profil.

Izbor dobitnika

Izbor najkreativnijeg odgovora obaviće stručni žiri organizatora, a biraće se po kriterijumu kreativnosti odgovora na postavljeno nagradno pitanje.

Svi odgovori koji zadovoljavaju pravila nagradnog konkursa biće uključeni u postupak izbora.

Organizator nagradnog konkursa će proglasiti dobitnike putem svoje službene Instagram stranice @vaginin_dnevnik, javnom story objavom, najkasnije u roku od 8 dana nakon izbora.

Popis nagrađenih uključivaće: ime i prezime odnosno naziv profila s Instagrama kojim se učesnik prijavio na nagradni konkurs. Prijavom sadržaja na konkurs učesnik pristaje da se njegovi komentari objave u svrhu objavljivanja dobitnika konkursa.

Preuzimanje nagrada

Nakon objave dobitnika, svaki je od objavljenih dobitnika obavezan javiti se u DM odnosno putem poruke na Instagram profilu, u roku od 24 sata (dvadeset i četiri sata) od objave o osvojenoj nagradi, potvrditi svoj identitet identifikacijskim dokumentom i poslati svoje lične podatke (ime, prezime, adresa i broj telefona). Ako se dobitnici sami ne jave u datom roku, organizator će kontaktirati dobitnike putem DM poruke na njihovom Instagram profilu koji treba da se povratno jave u narednih 12 sati. Ako se dobitnik ne javi i ne dostavi svoje podatke u gore navedenim rokovima, isti gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom učesniku po izboru žirija.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CwCimQ0ocai
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x