LG jesenja nagradna igra

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Bluetooth zvučnik LG XBOOM GO PL5

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada zvučnik tehnika

Opis

Samo građani Srbije stariji od 18 godina sa važećom ličnom kartom izdatom od strane srpskih vlasti i koji su sposobni da igraju mogu da učestvuju u promociji u skladu sa uslovima navedenim u pravilima.
Zaposleni kod organizatora i njihovi rođaci, definisani u skladu s građanskim pravom, nemaju pravo učešća u igri.

Mehanizam

  1. Otvori www.lg.com/rs/my-lg/login?state=/rs/moj-lg
  2. Registruj se klikom na stavku "PRIJAVITE SE SADA" koja se nalazi u sekciji "Još uvek niste član?" i unošenjem svojih ličnih podataka: ime, prezime, adresa e-pošte, broj mobilnog telefona. Obavezno je pristati na sledeću stavku: "Pristajem da primam informacije o promocijama LG Electronics Inc i njenih predstavništava."

Obaveštavanje i dostavljanje nagrade

Pobednika će organizator obavestiti o nagradi ne kasnije od 30 dana posle završetka igre; pobednik će biti proglašen i u objavi na Fejsbuk kanalu LG Srbija.

Organizator će obavestiti Igrače na adresu e-pošte upisanu tokom registracije. Ako igrač ne odgovori na obaveštenje u roku od 5 radnih dana posle obaveštavanja, ili ne preuzme nagradu u dogovoreno vreme, on/ona više neće imati pravo na nagradu. Organizator će isključiti iz igre onog igrača čija nagrada ne može biti isporučena Igraču zbog toga što su lični podaci pruženi u njegovoj/njenoj registraciji netačni, nekompletni ili neispravni, ili zato što igrač koji se registruje ne zadovoljava lične uslove opisane u ovim odredbama iz bilo kog drugog razloga. Organizator nije odgovoran za bilo kakve netačne informacije pružene od strane Igrača.

U slučaju da Igrač ne odgovori na upit u roku od 5 dana ili ne dokaže svoje pravo na nagradu, nagrada će biti ponovo dostavljena nekom drugom izvučenom Igraču.

Nagrada će biti dostavljena na adresu koju je igrač naveo, u vezi sa kojom se dostavna služba unapred dogovori sa igračem. Ako igrač nije dostupan na navedenoj adresi i pošiljka ne bude uručena, nisu moguće dodatne isporuke i organizator se ne sme smatrati odgovornim u tom pogledu.

Sajt igre

www.lg.com/rs/registrationgame
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x