Libresse ti poklanja Barbie ulaznice

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x 2 karte za projekcije Barbie filma u Cineplexx bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu!

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada ulaznice

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. U Instagram komentaru ispod nagradne objave napiši koji je tvoj omiljeni roze modni detalj! 💕​
  2. Označi svoju najbolju drugaricu koju vodiš na Barbie film! 👯‍♀️​

Izbor dobitnika

Stručni žiri bira 3 (tri) dobitnika nagrada konkursa prema kreativnosti i originalnosti napisanog odgovora kao i činjenice da li je poruka odgovorila zadatoj temi i svim uslovima konkursa.

Dobitnici nagrada se proglašavaju 7.8.2023. godine. Dobitnici će biti obavešteni na Instagram stranici @libresse_srbija dana 7.8.2023. godine objavom na story-ju.

Kontaktiranje dobitnika

Organizator će kontaktirati dobitnike ispod objave „Giveaway” na Libresse RS Facebook stranici direktno u komentaru ispod, a ostatak komunikacije nastaviti u privatnim porukama (Inboksu) radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrada.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke radi dostavljanja nagrade. Ako u navedenom roku ne dostave tražene podatke, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski dobitnik.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

Isporuka nagrada

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 30 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cvb5p09tgDm
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x