Lidl kako ti šetaš svoje leto

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lidl igru Lidl tvoje mišljenje 2023?

-

Nagrade

  • 32x Paket sa papučama, torbicom i šeširom

Ukupan broj nagrada: 32

Tipovi nagrada ostalo obuća

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice koje je na dan početka konkursa punoletno, sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.
Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Lajkuj Facebook stranicu Lidl Srbija @lidlsrbija
  2. U Facebook komentaru ispod nagradne objave okači fotografiju kako šetaš tvoje leto uz obavezno napisanu veličinu papuča

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir će vršiti dva predstavnika organizatora i jedan predstavnik iz marketinške agencije Real Grupa RGS. Nakon provere da li je sve u skladu sa pravilima, pobednici će biti izabrani na osnovu najkreativnijih odgovora po gore zadatim kriterijumima.

Pobednike bira žiri do 30. u avgustu mesecu. Imena pobednika će biti objavljeni na stranici @lidlsrbija u roku od 7 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Kontaktiranje dobitnika

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem komentara/Facebook inboxa.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem komentara/Facebook inboxa, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Da biste preuzeli nagradu potrebno je da nam dostavite Vaše lične podatke, a kako bismo Vas kontaktirali i kako bismo Vam poslali istu. Po završetku nagradnog konkursa, pobednik je u obavezi da organizatoru dostavi sledeće podatke u Inbox (sanduče) društvene mreže na kojoj je pobedio:

  • Ime i prezime,
  • Ulica, kućni broj, poštanski broj i mesto,
  • Broj telefona.

Preuzimanje nagrada

Nagrada se šalje poštom na dostavljenu adresu u Srbiji u roku od 30 dana od momenta proglašenja pobednika.

Sajt igre

www.facebook.com/lidlsrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x