Lidl najkreativniji komentari za navijanje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lidl igru Lidl tvoje mišljenje 2023?

-

Nagrade

  • 4x Vaterpolo set opreme: Bademantil vaterpolo reprezentacije, ranac vaterpolo reprezentacije, kupaći kostim vaterpolo reprezentacije i kapicu vaterpolo reprezentacije

*Dva seta sadrže ženski kupaći kostim, dva muški.

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada garderoba

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice koje je na dan početka konkursa punoletno, sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.
Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Zaprati @lidlsrbija Instagram stranicu
  2. Ispod objave nagradne igre na Instagramu ostavi najkreativniji komentar koji opisuje kako navijaš za naše delfine tj. dok gledaš vaterpolo utakmice reprezentacije Srbije

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.

Izbor pobednika

Pobednike bira žiri do 08. u julu mesecu.

Samo učesnici koji su odgovorili na zadatak i ispunili gore navedene kriterijume, ulaze u izbor za potencijalne pobednike. Odabir će vršiti dva predstavnika organizatora i jedan predstavnik iz marketinške agencije Real Grupa RGS. Nakon provere da li je sve u skladu sa pravilima, pobednici će biti izabrani na osnovu najkreativnijih odgovora po gore zadatim kriterijumima.

Imena pobednika će biti objavljeni na stranici @lidlsrbija u roku od 5 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Pobednik se obaveštava u roku od 5 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.
Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 5 dana od obaveštenja putem maila i Instagram inboxa, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Slanje nagrada

Nagrada se šalje poštom na dostavljenu adresu u Srbiji u roku od 30 dana od momenta proglašenja pobednika.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CfdgNTjI7f2
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x