Lidl Plus prvi rođendan

Trajanje

-

Nagrade

  • 1x Automobil BMW 216D Gran Coupe
  • 10x Mobilni telefon Apple iPhone 14 128GB Blue
  • 50x Vaučer za kupovinu u Lidl objektima

Ukupan broj nagrada: 61

Tipovi nagrada prevoz tehnika automobil mobilni telefon vaučer

Opis

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije. U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, kao ni u privrednom društvu NEW MEDIA IDEAS D.O.O., BEOGRAD Nušićeva 20, sprat 1, Beograd, Srbija, MB: 20398868, PIB: 105510240, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Mehanizam

  1. U bilo kom Lidl prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije potroši minimum 1.800 RSD na jednom fiskalnom računu (ne računajući duvanske proizvode i početne formule za odojčad)
  2. Na kasi skeniraj svoju Lidl Plus karticu
  3. Ukoliko ispunjavaš uslove dobijaš jednu digitalnu markicu za svakih potrošenih 1.800 RSD
    Pojašnjenja radi, ukoliko potrošač ima iznos kupovine od 3.600 RSD dobiće dve markice, dok će za iznos računa od minimum 5.400 RSD dobiti 3 markice i tako dalje.
  4. Pošalji jednu (ili više) digitalnih markica za učestvovanje u nagradnoj

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem kupovina.

Izvlačenje dobitnika nagrada

Izvlačenje nagrada obaviće se 03.04.2023. godine u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika priređivača.  nagradno izvlačenje će se obaviti putem softverskog programa po principu slučajnog odabira. Prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada, zatim dobitnici manje vrednih nagrada.
Softverski program će izvlačiti i rezervne dobitnike po istom principu.

Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade tokom ukupnog trajanja nagradne igre. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta, dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Po okončanju izvlačenja, i nakon validacije svih dobitnika imena, prezimena i mesta stanovanja dobitnika nagrada će najkasnije 7 dana od dana završetka nagradne igre biti objavljena kroz Lidl Plus aplikaciju i na www.lidl.rs.

Obaveštavanje dobitnika, rok i način preuzimanja nagrada

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će biti obavešteni o tome telefonom i/ili putem e-pošte (kontakt podaci koje je korisnik podelio prilikom registracije u Lidl Plus aplikaciji). Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom u roku od 48 sati. Pored toga, dobitnicima nagrada će biti poslata i poruka kroz Lidl Plus aplikaciju (ukoliko je korisnik prihvatio da dobija obaveštenja od aplikacije) sa informacijom da su osvojili nagradu i sa kontakt podacima na koje treba da dostave potrebne podatke i u kom roku.

Potencijalni dobitnici nagradne Igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od 2 dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: nagradnaigra@lidl.rs. Ukoliko postupe suprotno pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 2 dana, priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Priređivač je dužan da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa priređivačem ili poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Priređivač ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost priređivača.
Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i priređivač nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi. Ukoliko bilo koja nagrada na opisan način ne bude mogla da bude uručena ni jednom dobitniku (uključujući sve rezervne dobitnike), takva nagrada će ostati nedodeljena. Više detalja o roku važenja i načinu korišćenja vaučera biće istaknuto na samom vaučeru.

Dobitnik glavne nagrade (BMW 216D Gran Coupe) će biti kontaktiran i mesto preuzimanja nagrade će naknadno biti definisano u dogovoru sa priređivačem. Troškove registracije vozila snosiće dobitnik.

Ukoliko se dobitnik neke od nagrada ne odazove pozivu priređivača da primi nagradu ili nagrada ne bude uručena krivicom dobitnika u roku od 30 (trideset) radnih dana od dana kada je dobitnik kontaktiran od priređivača, dobitnik nema pravo na nagradu i on je više ne može potraživati od priređivača.

Sajt igre

www.lidl.rs/lidl-plus/lidl-plus-nagradna-igra
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x