Lidl - pola miliona Facebook lajkova

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lidl igru Lidl tvoje mišljenje?

-

Nagrade

  • 3x 60.000 RSD za kupovinu u Lidl prodavnicama + Lidl patike i čarape
  • 281x Lidl patike i čarape

Ukupan broj nagrada: 284

Tipovi nagrada patike obuća vaučer

Opis

Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica.

Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.

Mehanizam

Da biste učestvovali na konkursu, potrebno je da:

  1. Lajkujete Lidl Srbija Facebook stranicu.
  2. U komentaru ispod objave koja najavljuje početak konkursa na Facebook profilu Lidl Srbija, postavite fotografiju koja će pokazati "zašto si baš TI naš najveći fan" kao i informaciju o broju obuće.

Učesnici svoje prijave mogu podneti svakog dana tokom trajanja Nagradnog konkursa.

Učesnici mogu biti diskvalifikovani ukoliko postoji osnovana sumnja da su koristili lažni / dvostruki profil. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.

Odabir pobednika i dodela nagrada

Samo učesnici koji su ispunili gore navedene kriterijume, ulaze u izbor za potencijalne pobednike koji će biti nagrađeni. Odabir će vršiti dva predstavnika kompanije Lidl Srbija KD i jedan predstavnik iz marketinške agencije Real Grupa Srbija RGS d.o.o. Nakon provere da li je sve u skladu sa Pravilima, pobednici nagradnog takmičenja, biće izabrani na osnovu najkreativnijih odgovora po gore zadatim kriterijumima. Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Pobednici će biti kontaktirani odgovorom na poruku koju su ostavili u komentaru ispod fotografije.

Imena Facebook profila dobitnika nagrada biće objavljena na Facebook stranici Lidl Srbija u roku od 10 (slovima: deset) dana nakon završetka nagradnog konkursa putem komentara na objavi koja označava početak nagradnog konkursa.

Pobednici su obavezni da odgovore na upit o traženim ličnim podacima putem direktne poruke na Facebook profilu Lidl Srbija u roku od 10 (slovima: deset) dana od objavljivanja nagrađenih.

Direktna poruka treba da sadrži: Ime, prezime, kontakt telefon, adresu, grad i poštanski broj.

Pobednici koji se plasiraju u prva tri mesta, osim navedenih podataka obavezni su da dostave i svoj JMBG, a imajući u vidu iznos novčane nagrade te odredbe Zakona o porezu na dohodak građana (član 85) i Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji (član 38).

Maloletna lica koja nisu navršila 15 godina dužna su da dostave i pisani pristanak zakonskog zastupnika za obradu podataka o ličnosti u korišćenju usluga informacionog društva.

Poslovno nesposobna lica dužna su da obezbede pristanak zakonskog zastupnika, a dete bez roditeljskog staranja i punoletno lice koje je lišeno poslovne sposobnosti, pristanak staratelja uz prethodnu saglasnost organa starateljstva, za učestvovanje na Nagradnom konkursu i objavu video zapisa u smislu ovih Pravila.

Dostava nagrada će biti izvršena poštom.

Sajt igre

www.facebook.com/lidlsrbija
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x