Lidl poželi deluxe želju

Trajanje

-

Nagrade

 • 1x Automobil BMW 318i (black)
 • 3x Smart TV SAMSUNG 65" QE65LS03AAUXXH
 • 5x Mobilni telefon Apple iPhone 14 128GB Blue
 • 8x Tablet Apple iPad 10.9-inch Air5 Cellular 256GB
 • 10x Apple Watch S8 GPS 41mm Midnight Aluminium

Ukupan broj nagrada: 27

Tipovi nagrada televizor prevoz tehnika tablet automobil pametni sat mobilni telefon

Opis

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, kao ni u privrednom društvu, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Mehanizam

 1. Kupi proizvode u minimalnoj vrednosti od 1.700 RSD od kojih minimum jedan proizvod mora da bude Deluxe (sve na jednom računu)
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Pošalji broj fiskalnog računa SMS porukom na broj 5060, sledećeg sadržaja poruke:
  Lidl (razmak) broj računa
 4. Nakon prijave putem SMS poruke dobićeš jednu od dve povratne SMS poruke:
  • ako se pravilno prijaviš: Poštovani, ovim potvrđujemo vaše učešće u Lidl „Poželi Deluxe želju“ nagradnoj igri. Nagradna igra traje do 21.12.2022. Hvala i srećno!
  • ako se ne prijaviš pravilno: Hvala na učešću, ali ovaj broj računa je već iskorišćen. Nagradna igra traje do 21.12.2022. Molimo Vas za adekvatan broj računa.

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem kupovina.

Spisak Deluxe proizvoda možete naći u Lidl Deluxe katalogu

Izvlačenje dobitnika nagrada

Izvlačenje nagrada obaviće se 23.12.2022. godine u prisustvu tročlane komisije, po principu slučajnog odabira. Prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada, a zatim dobitnici manje vrednih nagrada.

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put. Pojašnjenja radi, kako se prvo izvlače dobitnici glavnih nagrada, ukoliko neko od istih bude naknadno izvučen kao rezervni dobitnik neke vrednije nagrade, dodeliće mu se ona nagrada za koju je izvučen prvi put i neće se koristiti kao rezervni dobitnik. U tom slučaju na njegovo mesto dolazi sledeći rezervni dobitnik.

Rezervni dobitnik dobija nagradu u slučaju da dobitnik bude diskvalifikovan kao dobitnik iz bilo kog razloga propisanog pravilima, ako ne bude moglo da se stupi u kontakt sa dobitnikom ili ukoliko izvučeni dobitnik odbije da nagradu prihvati.

Po okončanju izvlačenja i nakon validacije svih dobitnika imena, prezimena i mesta stanovanja dobitnika nagrada će najkasnije 7 dana od dana završetka nagradne igre biti objavljena na www.lidl.rs.

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će biti obavešteni o tome telefonski putem najkasnije u roku od 72 sata.

Potencijalni dobitnici biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, broj telefona, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od 3 dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: nagradnaigra@lidl.rs. Ukoliko postupe suprotno pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 3 dana, priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Preuzimanje nagrada

Priređivač je dužan da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa priređivačem ili poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Dobitnik glavne nagrade BMW 318i će biti kontaktiran i mesto preuzimanja nagrade će naknadno biti definisano u dogovoru sa priređivačem. Troškove registracije vozila snosiće dobitnik.

Sajt igre

www.lidl.rs/deluxe-nagradna-igra
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x