Lidl praznično darivanje 2022

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lidl igru Lidl tvoje mišljenje 2023?

-

Nagrade

  • 5x Paket Lidl proizvoda

Ukupan broj nagrada: 5

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice koje je na dan početka konkursa punoletno, sa prebivalištem u Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.
Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Otvorite Lidl poruku koja najavljuje nagradnu igru na Facebook društvenoj mreži
  2. Osmislite kreativna imena Deda Mrazovih pomoćnika iz novogodišnje video čestitke

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.

Ukoliko se učestvuje više puta ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa.

Izbor pobednika i dodela nagrada

Učesnici koji su odgovorili na zadatak i ispunili gore navedene kriterijume, ulaze u izbor za potencijalne pobednike. Odabir će vršiti dva predstavnika organizatora i jedan predstavnik iz marketinške agencije Real Grupa RGS.
Nakon provere da li je sve u skladu sa pravilima, pobednici će biti izabrani na osnovu najkreativnijih odgovora po gore zadatim kriterijumima.

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Nagrada se šalje poštom na dostavljenu adresu u Srbiji u roku od 30 dana od momenta proglašenja pobednika.

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice. Pobednici ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u pravilima.

Sajt igre

www.facebook.com/lidlsrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x