Lidlovi sladoledi Bon Gelati & Gelatelli

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lidl igru Lidl tvoje mišljenje 2023?

-

Nagrade

  • 5x Vespa Sprint 50 4T Sport
  • 5x Vaučer za paket Pravi porodični vikend u Fruškim termama (dve noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina)
  • 10x JBL bežični zvučnik CHARGE 5
  • 50x Vaučer za kupovinu u Lidl objektima u vrednosti od 15.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 70

Tipovi nagrada zvučnik prevoz tehnika vaučer motor

Opis

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, kao ni u marketinškim agencijama koje je priređivač angažovao za organizaciju i promociju nagradne igre, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Mehanizam

  1. U bilo kom Lidl prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije potroši minimum 500 RSD za kupovinu Bon Gelati i/ili Gelatelli sladoleda na jednom fiskalnom računu i na kasi skeniraj svoju Lidl Plus karticu
  2. Svakih potrošenih 500 RSD za ove artikle će potrošaču doneti po jednu digitalnu markicu (ukoliko je iznos kupovine za ove artikle 1.000 RSD dobiće dve markice, za 1.500 RSD tri markice, i tako dalje)
  3. Nakon što sakupiš jednu ili više digitalnih markica pošalji ih kako bi učestvovao u nagradnoj igri

Potrošač može odjednom da pošalje više digitalnih markica. Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem kupovina.

Izbor dobitnika

Izvlačenje nagrada obaviće se 03.07.2023. godine putem softverskog programa po principu slučajnog odabira. Prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada, zatim dobitnici manje vrednih nagrada nakon čega se izvlače rezervni dobitnici.

Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade tokom ukupnog trajanja nagradne igre. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta, dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Po okončanju izvlačenja, i nakon validacije svih dobitnika imena, prezimena i mesta stanovanja dobitnika nagrada će najkasnije 7 dana od dana završetka nagradne igre biti objavljena kroz Lidl Plus aplikaciju preko linka koji vodi na spisak pobednika, a koji će se nalaziti na www.lidl.rs.

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će biti obavešteni o tome telefonom i/ili putem e-mail-a (kontakt podaci koje je korisnik podelio prilikom registracije u Lidl Plus programu). Potencijalni dobitnici će biti kontaktirani telefonom u roku od 48 sati od dana izvlačenja.

Potencijalni dobitnici nagradne Igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od 2 dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: nagradnaigra@lidl.rs. Ukoliko postupe suprotno pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 2 dana, priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Preuzimanje nagrada

Priređivač je dužan da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika. Priređivač zadržava pravo da navedeni rok bude i duži usled više sile, kašnjenja isporuke nagrade od strane dobavljača nagrade ili razloga koji se priređivaču ne mogu pripisati u krivicu.

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa priređivačem ili poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Glavna nagrada

Pet dobitnika glavne nagrade će biti kontaktirano radi ličnog preuzimanja nagrade i mesto preuzimanja nagrada će naknadno biti definisano u dogovoru sa priređivačem. Troškove registracije vozila snosiće dobitnici.

Sajt igre

www.lidl.rs/c/jos-sladi-uz-lidl-plus-nagradnu-igru/s10022657
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x