Maxi F1 kviz

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Dve VIP ulaznice za događaj F1 koji će se održati 17. septembra 2022. godine na Trgu republike u Beogradu, a koji će posetiti i legendarni vozač F1 David Coulthard + kačketi + majice + Maxi vaučer u iznosu od 12.000 RSD
  • 1x Maxi vaučer u iznosu od 10.000 RSD + privezak za ključeve Red Bull + Red Bull kačket
  • 1x Maxi vaučer u iznosu od 8.000 RSD + privezak za ključeve Red Bull + Red Bull kačket
  • 1x Majica Red Bull + Maxi poklon paket
  • 1x Majica Red Bull + Maxi poklon paket

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada garderoba ulaznice vaučer

Opis

U nagradnom kvizu "Maxi- F1" mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, stariji od 18 godina, kao i sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 godina.
U ovom kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni u Delhaize Serbia D.O.O.Beograd, što podrazumeva zaposlene u svim objektima Delhaize-a: Maxi, Shop & Go i Tempo, kao ni zaposleni agencije New Look Entertaiment d.o.o. Beograd, te članovi njihove uže porodice. Pod užim članom porodice se podrazumevaju roditelji, bračni drugovi, vanbračni partneri i deca.

Mehanizam

  1. Popuni sve podatke na obrascu veb sajta od nagradne igre i prihvati promotivne poruke putem emaila
  2. Odgovori na 10 (deset) od mogućih 74 (sedamdeset četiri) pitanja u kvizu znanja

Jedan učesnik ima pravo da odigra kviz najviše 3 (tri) puta i računaće se samo najbolji rezultat.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, te osvajanje jedne nagrade isključuje mogućnost i automatski diskvalifikuje učesnika iz daljeg učestvovanja.

Izbor dobitnika

Osvajači nagrada su pet učesnika, koji su odgovorili tačno na najviše pitanja u najkraćem vremenu.

U slučaju da više učesnika ima isti broj tačnih odgovora i iste odgovore u istom vremenskom periodu/istom brzinom, dobitnik nagrade je onaj koji se prvi registrovao za kviz.

Organizator zadržava pravo da, u slučaju postignutog nelogičnog rezultata (npr. 10 tačnih odgovora za 5 sekundi) ili ukoliko smatra da postoji opravdana sumnja u manipulaciju rezultatima kviza, u skladu sa odredbama krivičnog zakonodavstva Republike Srbije, učesnika u kvizu (eventualnog dobitnika nagrade) diskvalifikuje, bez mogućnosti dodele nagrade.

Dobitnici nagrada će o osvojenim nagradama u kvizu znanja i načinu preuzimanja nagrade biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije.

Dobitnici nagrada moraju pre preuzimanja nagrade organizatoru da dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid.
Ukoliko dobitnici, u roku od 5 dana od trenutka obaveštenja o osvojenoj nagradi ne dostave identifikacioni dokument na uvid, gube pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada će svoje nagrade preuzeti u željenoj Delhaize (Maxi, Shop and Go, Tempo, Mega Maxi) prodavnici. Dobitnici mogu preuzeti nagrade najkasnije u roku od 30 dana od dana dostavljanja traženih podataka.

Sajt igre

maxi-f1.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x